Vprašanja, razprave o izdelkih Hamac Rongeur ZOLIA
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, katera velikost viseče mreže je boljša za dva podgana, prosim? S ali M? Hvala.
1 sporočila
noémie
živjo, mislite, da je to mogoče vzeti za skakače?
1 sporočila
elisa
Pozdravljeni za gerbile, ja super
1 sporočila
laura
Ali je lahko viseča mreža primerna za pritlikavega zajčka?
4 sporočila
linda
Pozdravljeni, Ne, to bo premajhno za pritlikavega zajčka, moj običajni hrček se ne počuti udobno v njem, vendar pa roborovski hrček se.
1 sporočila
claire
Zame je primeren, če je zajček majhne velikosti, vendar na meji. Dovolj velik je za mojo veliko morskega prašička. Vendar se zlahka gloda.
1 sporočila
johnny
Pozdravljeni, ne, to je premajhno za zajca, vendar je popolnoma primerno za podgane, tako mladiče kot odrasle.
1 sporočila
marie claude ,rose
živijo ne, za pritlikavega zajca preveč majhno
3 sporočila
elodie
Pozdravljeni, ali je mogoče to visečo mrežo namestiti v kletko Dinky? Kletka je visoka 26 cm in ima prehod. Kletka je na voljo na vaši spletni strani. Hvala
1 sporočila
baptiste
Pozdravljeni, na fotografiji lahko vidite črne vrvičke; te so snemljive (preprosti majhni sponki) in če jih odstranite, bo viseča mreža brez težav stala v vaši kletki. Bojim se pa, da bo z vrvičkami morda preveč dolgo.
2 sporočila
florence
Po mojem mnenju izdelek sploh ni primeren. (Prevelik) Obrnite se na dvojne ali enojne viseče mreže, katerih kot je pritrjen neposredno z zanko... brez dodatnih trakov ali pasov.
1 sporočila
le bars
Vsi viseči mreži, ki sem jih kupil, so bili popolnoma neuspešni. V dveh dneh sta moji 2 podgani pregrizli te znamenite vrvice. Edina stvar, ki deluje, so po mojem mnenju plastični spoutniki.
1 sporočila
sébastien
Viseča mreža ni res uporabna v prevozni kletki. Toda kot je bilo prej omenjeno, je izvedljivo, če odstranimo vrvice.
5 sporočila
christine
Pozdravljeni, ta viseča mreža je bila zelo dobra za moje činčile, razen ene vrvice, ki so jo pregriznile, vendar se to zgodi. Kljub temu jim je zelo všeč, ko so notri. Vendar pa je vaša kletka za to visečo mrežo pretesna. Lep pozdrav, Christine