Vprašanja, razprave o izdelkih Hamac Rongeur ZOLIA

90% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Pozdravljeni, katera velikost viseče mreže je boljša za dva podgana, prosim? S ali M? Hvala.
Noémie
1 sporočila
noémie fr
živjo, mislite, da je to mogoče vzeti za skakače?
Elisa
1 sporočila
elisa fr
Pozdravljeni za gerbile, ja super
Laura
1 sporočila
laura fr
Ali je lahko viseča mreža primerna za pritlikavega zajčka?
linda
4 sporočila
linda fr
Pozdravljeni, Ne, to bo premajhno za pritlikavega zajčka, moj običajni hrček se ne počuti udobno v njem, vendar pa roborovski hrček se.
Claire
1 sporočila
claire fr
Zame je primeren, če je zajček majhne velikosti, vendar na meji. Dovolj velik je za mojo veliko morskega prašička. Vendar se zlahka gloda.
Johnny
1 sporočila
johnny fr
Pozdravljeni, ne, to je premajhno za zajca, vendar je popolnoma primerno za podgane, tako mladiče kot odrasle.
marie claude ,rose
1 sporočila
marie claude ,rose fr
živijo ne, za pritlikavega zajca preveč majhno
Elodie
3 sporočila
elodie fr
Pozdravljeni, ali je mogoče to visečo mrežo namestiti v kletko Dinky? Kletka je visoka 26 cm in ima prehod. Kletka je na voljo na vaši spletni strani. Hvala
Baptiste
1 sporočila
baptiste fr
Pozdravljeni, na fotografiji lahko vidite črne vrvičke; te so snemljive (preprosti majhni sponki) in če jih odstranite, bo viseča mreža brez težav stala v vaši kletki. Bojim se pa, da bo z vrvičkami morda preveč dolgo.
Florence
2 sporočila
florence fr
Po mojem mnenju izdelek sploh ni primeren. (Prevelik) Obrnite se na dvojne ali enojne viseče mreže, katerih kot je pritrjen neposredno z zanko... brez dodatnih trakov ali pasov.
LE BARS
1 sporočila
le bars fr
Vsi viseči mreži, ki sem jih kupil, so bili popolnoma neuspešni. V dveh dneh sta moji 2 podgani pregrizli te znamenite vrvice. Edina stvar, ki deluje, so po mojem mnenju plastični spoutniki.
Sébastien
1 sporočila
sébastien fr
Viseča mreža ni res uporabna v prevozni kletki. Toda kot je bilo prej omenjeno, je izvedljivo, če odstranimo vrvice.
CHRISTINE
5 sporočila
christine fr
Pozdravljeni, ta viseča mreža je bila zelo dobra za moje činčile, razen ene vrvice, ki so jo pregriznile, vendar se to zgodi. Kljub temu jim je zelo všeč, ko so notri. Vendar pa je vaša kletka za to visečo mrežo pretesna. Lep pozdrav, Christine

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo