Vprašanja, razprave o izdelkih Viseča lestev z igračami za hrčka
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
manon
Pozdravljeni, ali je ta lestvica primerna za podgane?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To igrišče bo premajhno za podgane. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
rachel gilles
Zdravo, mi lahko poveste, ali lahko ta most prilagodim kletki Rodylounge Duo? Hvala, s spoštovanjem, RG
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tega mostu ne boste mogli obesiti, ker so tla plastična. Izbrati morate kletko, ki ima rešetke na vrhu. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
11 sporočila
robert
Pozdravljeni, želela sem vedeti, ali je ta most primeren za ruskega hrčka in ali ni nevaren (nimajo občutka za praznino). Moja kletka je precej visoka (criceti 15). Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta izdelek lahko namestite, vendar ga ne smete postaviti previsoko, saj hrčki nimajo občutka za višino in ne bi želeli, da se vaša žival poškoduje v primeru padca. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
cedric
Pozdravljeni, kakšna je njegova višina? (med spodnjim delom lestve, ki je obešen na kaveljčkih, ki ga držijo na kletki?)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije visečega mostu so: 29 x 25 x 9 cm. Z dvema kavlja je višina 35 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.