Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM W2 - Weight Loss & Control za odrasle mačke s prekomerno telesno težo
100% stranke
priporočam ta izdelek
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
valÉrie
Pozdravljeni, briketi obeh znamk so enake velikosti. Uporabljam obe znamki izmenično, brez da bi moja dva mačka opazila spremembo.
2 sporočila
marylène
Pozdravljeni, moja dva mačka imata težave s prekomerno težo in sta navajena na Hill's Weight Management brikete, ki so zelo majhni in fini za pogoltniti. Ali so Virbac briketi prav tako majhni ali večji? Če so večji, nisem prepričana, ali bi morala zamenjati znamko!
1 sporočila
florian
Pozdravljeni, briketi so okrogli in nekoliko večji od drugih, vendar jih je še vedno lahko jesti. Moj maček ima zlomljen podočnik, vendar nima težav pri prehranjevanju. Lep dan
2 sporočila
cédric
Pozdravljeni, te brikete je treba dajati po posvetu z veterinarjem, ki vam lahko tudi zagotovi vzorčne vrečke za preizkus. Lep pozdrav.
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, v resnici te briketi niso res veliki. Moj maček, čeprav mu manjka en sekalec in ima manjše težave z zobmi, jih brez težav poje. Včasih jih kar pogoltne, zato se moram razjeziti, da jih prežveči. Pomembno je predvsem slediti priporočilom glede odmerkov glede na težo in cilj živali, da bodo učinkoviti. Lep pozdrav.