Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM W1 - Weight Loss & Diabetes za odrasle mačke z debelostjo
100% stranke
priporočam ta izdelek
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
franck
Kakšna je razlika med w1 in w2. Moja mačka ni prekomerno težka, ampak je diabetična. Katero naj mu dam?
1 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, ravnokar sem naročil brikete Virbac W1 za mojo sladkorno mačko. (in nima težav s težo, ravno nasprotno ...) Ne prenese RC diabetičnih! Zdaj ostane le še ugotoviti, ali mu bodo na dolgi rok ustrezale! Za sladkorne mačke je treba vzeti W1.
1 sporočila
jean-luc
Pozdravljeni; Virbac 1 mi je predpisal veterinar za prekomerno telesno težo mojih mačk. Nato sem nadaljeval z W2, da jih stabiliziram, nato pa sem prešel nazaj na običajno hrano, vendar z nadzorovanjem količine (z razdeljevalnikom z osebnim prepoznavanjem čipa) in deluje odlično.
2 sporočila
stéphanie
Dober večer, veterinarski briketi so zelo slabe kakovosti z veliko živalskimi stranskimi izdelki. Briketi bodo vedno vsebovali preveč ogljikovih hidratov za diabetično mačko. Veliko vrečo Virbac weight loss 1 sem vrgel v smeti. Preklopite svojo mačko na paštete z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, kot je Cats Love, in vsakih 15 dni spremljajte njeno raven sladkorja v krvi, da prilagodite odmerke insulina. Moja mačka ni več diabetična. Pogumno.
2 sporočila
isabelle
Morate mu dati W2, ker je to za nadzor teže "Weight loss in kontrola". Srečno
1 sporočila
emmanuelle
Živjo, ali je to primerno za mačke, ki so nagnjene k urinarnim okužbam? Hvala vnaprej.
1 sporočila
charlotte
Pozdravljeni, lahko vam samo priporočam te brikete virbac w1! Za mojo mačko, ki je bila očitno debela z 11,5 kg, ji je v 2 letih uspelo doseči 4,9 kg. Nikoli prej mi ni uspelo z nobenimi drugimi briketi, na primer z Royal Canin. Res je potrebno natančno dozirati brikete na gram! In ne popustiti, če mačka mijavka, ker je lačna! To je delati ekipa s svojo mačko za njeno dobro počutje in zdravje! Zdaj ji uspeva ohraniti stabilno težo med 5 in 6 kg. Veliko poguma!
2 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, kroketi Virbac so slabe kakovosti, saj vsebujejo veliko beljakovin slabe kakovosti in preveč ogljikovih hidratov. Veterinar mi je predpisal te kroketke Virbac loss weight w1, ker je bil moj maček diabetik. Hitro sem opustila te kroketke in ga začela hraniti z doma pripravljeno hrano. Po nekaj mesecih injekcij inzulina in izboljšanju njegove prehrane se je stanje mojega mačka precej izboljšalo. Natančno preberite etikete in izračunajte odstotek skritih ogljikovih hidratov, ki jih uporabljajo proizvajalci. Toplo upam, da se bo prekomerna teža vašega mačka hitro izboljšala. Lep dan vam želim.
1 sporočila
samantha
Hvala, pozorno bom pregledal vodiče itd.
3 sporočila
maryse
Moja 2 mačka sta očitno pretežka: Loulou, star 7 let, tehta 9 kg in Maya, stara 6 let, tehta 7 kg. Moram jima kupiti Virbac W, vendar ne vem, ali naj izberem W1 ali W2. Moja veterinarka, ki skrbi za moja mačka, je rekla, da sta oba primerna, vendar bi rada vedela, kateri je bolj ustrezen, prosim. Hvala.
25 sporočila
violette
Dober večer. Moja velika muca je morala izgubiti en kilogram. Moja veterinarka mi je svetovala, naj začnem z W1, dokler se ne doseže "ciljna" teža, nato pa nadaljujem z W2, da vzdržujem težo. Drugi muc, ki se pozimi nagiba k pridobivanju teže, prav tako stalno prejema W2 in deluje dobro za oba! Vendar pa, če bi bila velika diabetična (raziskava je negativna ...), bi ji svetovala, da nenehno uporablja W1. In tretja muca, ki je zelo majhna, od sterilizacije naprej je W2 za preprečevanje pridobivanja teže, res je v dobri kondiciji. Na spletni strani blagovne znamke Virbac so tudi dobri nasveti :)
1 sporočila
patrick
Pozdravljeni. Imam 13-letnega mačka s prekomerno težo. Veterinar nam je predpisal W1, dokler ne dosežemo idealne teže, nato pa nam je rekel, da bomo na dolgi rok prešli na W2. Njegova teža je bila 7,5 kg. V enem letu je izgubil 1 kg. Začel se je ponovno gibati, zapuščati svoje skrivališče in brez težav skakati na pohištvo (kar mu prej ni bilo mogoče).