Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac Veterinary HPM Urology 3 WIB za odrasle mačke
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
jessica
Pozdravljeni, iskal sem odgovor na internetu, vendar ga ne morem najti. Rad bi razumel razlike med U1, U2 in U3 v produktni liniji Virbac Urology. Hvala vnaprej za vaše odgovore.
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, Moji mački z veseljem jejo Virbac Veterinary HPM Urology, previdno, to je izdelek, ki pogosto vodi v debelost
25 sporočila
violette
Pozdravljeni. Kolikor razumem, mu dajete brikete ad libitum? Mogoče jih res "preveč" obožuje? ;) Moj mali iLLya jih je v skladu z odmerkom, ki je naveden za njegovo težo, in "po zahtevi", kar pomeni, da ima priročno zapirajočo se posodo (deloma zaradi ostalih mačk v hiši), v katero pripravim količino, predvideno za 24 ur, in se oglasi, ko je lačen. Če zmanjka, dodam 4 do 5 gramov in to ga osreči ter ne prosi več v naslednjih 24 urah. Seveda mi omogoča biti doma, to poenostavi stvari... Po drugi strani pa sem presenečen, da te brikete povzročajo debelost, saj je Virbac ena redkih znamk, ki je uspelo znatno zmanjšati vsebnost ogljikovih hidratov v njihovih briketih. Za primerjavo: moj maine coon je velike brikete, prilagojene njenim zobem, vendar imajo 38,5 % sladkorja, zaradi česar jih bom zaradi tega morala zamenjati (stara je 8 let...), medtem ko imajo WIB urology samo 23 %... Vseeno vprašajte svojega veterinarja. Lep pozdrav
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, zelo sem presenečena, na vaši spletni strani je slika 3 kg torbe označena kot promocija za 21,99 evrov, ko pa želim oddati naročilo, je paket za 21,99 evrov paket s 1,5 kg ! To se mi zdi povsem nenormalno, ali gre za lažno oglaševanje?????? Lep pozdrav.
11 sporočila
nicolas
Pozdravljeni, dejansko imamo za ta izdelek le fotografijo paketa s 3 kilogrami, medtem ko ponujamo tudi paket s 1,5 kilograma. Da bi se izognili zmedi, sem spremenil prikazano ceno na naši strani, da ustreza ceni paketa s 3 kilogrami in ne tistega s 1,5 kilograma. Opravičujem se vam za to nevšečnost. Lep dan, Nicolas iz Zoomalia.
25 sporočila
violette
Pozdravljeni. Na prvi pogled je to lahko presenetljivo, toda jasno je, da imajo vsi opisi artiklov nad ceno navedbo "od"; najnižja cena pogosto celo ustreza kompletom dveh ali treh vrečk... Pravzaprav je treba prebrati vse vrstice, ki se nanašajo na različne vrečke, da bi dobili predstavo o najbolj ugodni ceni. Lep pozdrav!