Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Violette
25 sporočila
violette fr
Dober večer. Imam 3 mačke in eden od njih, ki je star 6 let, bi moral preiti na "ledvične" brikete. Ker je precej težko preprečiti nekaj "kraje" s tremi mačkami, me zanima, ali je mogoče te brikete dati vsem trem? Ali bodo delovali "preventivno" za njih? (obe samici sta stari 3 in 9 let) Ali pa je lahko nevarno, če jih dajemo mački, ki še nima ledvičnih težav? Hvala!
MARIE-HELENE
1 sporočila
marie-helene fr
Dober večer, uporabljam te brikete že več let, moj stari maček ima težave z ledvicami. Moram priznati, da so ti briketi zanj zelo koristni. Imam tudi drugega mačka, ki ima komaj 2 leti. Tudi on jih je in obožujeta jih. Nima nobenih zdravstvenih težav, mislim, da delujejo celo preventivno zanj! Številni mački na koncu dobijo ledvične težave, zato ne skrbite za svoje mlade mačke.
Pascal
2 sporočila
pascal fr
Pozdravljeni, mislim, da bi bilo bolj smiselno vprašanje nasloviti na resnega veterinarja. Gre vseeno za brikete, ki so na voljo na recept, ker imajo specifične hranilne lastnosti z medicinskim namenom: manj beljakovin, drugačna vsebnost fosforja itd. Cilj je olajšati delo bolnim ledvicam. Seveda jih nekateri ljudje dajejo zdravim mačkam. Dobro. Kljub temu pa niso veterinarji. In morda to pripomore k pomanjkanju pri zdravi mački na začetku. Ampak tega ne vem bolj kot kdorkoli drug, ki ni veterinar... Zato je za medicinska vprašanja veterinar tista oseba, ki jo je treba povprašati.
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
To je tudi preventivno, zato je idealno, da vsi dobijo enake brikete
VALERIE
1 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, imam težavo s piškoti za mačke kidney support renal insufficiency K znamke Virbac. Spremenili so se po barvi in vonju, moj maček jih noče več jesti. Posnel sem fotografije temno rjavih piškotov, ki sem jih imel prej, in teh, ki sem jih dobil zdaj, ki so svetlo rjavi. Navedba o lososu ni več prisotna. Mi lahko razložite, kaj se dogaja? Ali je še mogoče najti piškote, kot so bili prej, za mojega mačka? Lahko vam pošljem fotografije, da jasno pokažem razliko in na žalost je moj maček opazil razliko, saj ne želi jesti teh piškotov. Hvala vam v naprej za vaš odgovor. Lep pozdrav, gospa Aubry
Valérie
2 sporočila
valérie fr
Pozdravljeni, ne razumem, od kod prihaja ta omemba lososa, o kateri govorite. VIRBAC K dodatki nikoli niso vsebovali lososa ... Kar se tiče mene, se nič ni spremenilo in moja dva mačka jih še vedno enako cenita. Lep pozdrav, Valérie B
Florence
1 sporočila
florence fr
Pozdravljeni, pri nas je isto, naše mačke to vedno obožujejo in nikoli nisem opazil omenjanja lososa. Če pa vaša mačka mara ribe, ji lahko poskusite ponuditi brikete SPECIFIC FKD Kidney Support za odrasle mačke. Lep pozdrav
evelyne
1 sporočila
evelyne fr
S temi briketi tudi ni nobenih težav: moj maček jih najde privlačne, čeprav je pri drugih znamkah izbirčen.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo