Vprašanja, razprave o izdelkih VIRBAC Veterinary HPM Adult Neutered za odrasle sterilizirane mačke

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emilie
3 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, ali so te v redu za sterilizirane in nekastrirane mačke?
Maud
3 sporočila
maud fr
Pozdravljeni, kastracija pomeni sterilizacijo za samca, torej je to dejansko isto. In da, te brikete so za sterilizirane mačke. Moj je steriliziran in super, ni doživel povečanja telesne teže.
Emilie
3 sporočila
emilie fr
Vprašanje sem zastavil, ker je moja samica sterilizirana, moj samec pa ni, in ker ne jedeta ločeno, sem zato vprašal. Sicer pa sem opazil "specific", ki je primeren za oba.
Maud
3 sporočila
maud fr
V tem primeru bi bilo res bolje izbrati specifično hrano. Vseeno pa je priporočljivo sterilizirati vašega samca. Mačke se razmnožujejo zelo hitro in združenja so preobremenjena. Kot lastniki mačk je naša dolžnost, da naredimo, kar je potrebno, ne glede na spol.
Emilie
3 sporočila
emilie fr
Ah ja, ampak to je predvideno, potem pa bo v redu, saj je to notranji maček :)
Chloé
1 sporočila
chloé fr
Da, to je za sterilizirane (samice) ali kastrirane (samce) mačke. Kar se tiče mene, jaz uporabljam hrustljave brikete in pašteto. Dodajam zelenjavo, ki jo lahko mačka je in ki jo moja mačka mara, saj je pašteta omočena in zato praktična za dodajanje (kuhane bučke, kuhane korenčke, brokoli...). To je dobra ideja, če vaša notranja mačka ni lahko sita.
Maud
3 sporočila
maud fr
Manj tveganja, v resnici ;)
Fabienne
1 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, moj maček je bil steriliziran brez težav. Brikete, ki jih priporoča moj veterinar.
Sophie
1 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, na voljo so tudi Virbac briketi iste serije z okusom lososa, ki so namenjeni tako nekastriranim kot kastriranim mačkam. Kakor koli že, te so odlične za kastrirane mačke, moja ni pridobila na teži.
AURELIE
4 sporočila
aurelie fr
Pozdravljeni, kakšen je odstotek ogljikovih hidratov v teh briketih, prosim?
Priscilla
1 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, iz mojih izračunov je malo manj kot 18%! Lep večer :)
CELINE
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, Moj veterinar mi je priporočil te brikete za mojo majhno mačko, ki živi v stanovanju. Rada bi vedela, ali ti briketi vsebujejo tavrin (saj ga v sestavi ne vidim)? Povedali so mi, da je to nujno za mačke. Hvala, Céline za Aska
Hélène
1 sporočila
hélène fr
Pozdravljeni, potrjujem, da vsebujejo briketi Virbac Adulte Neutered Cat tavrin (2460 mg). Lep pozdrav
marc
1 sporočila
marc fr
prosil bi za 12 kg Virbac HPM kastriran odrasli pasji suhi krmil.... je to mogoče. Že prej sem ta izdelek naročil pri vas v tej predstavitvi. Hvala
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, imam zelo dobro veterinarko, ki mi je dala seznam blagovnih znamk hrane za pse, ki so po njenem mnenju najboljše, saj se sestavine vsako leto preverjajo: na prvem mestu Virbac, nato Hill's, Royal Canin, Dechra in Proplan. Sama sem nedavno kupila Virbac. Lep večer.
VIRGINIE
1 sporočila
virginie fr
Odstotek pepela?
Michèle
6 sporočila
michèle fr
V hrani virbac neutre ad ni pepela. Moja dva mačka jo zelo dobro jedo, imata sijočo dlako in se ne redita.
Florence
3 sporočila
florence fr
7,5 % pepela
Carine
1 sporočila
carine fr
Pozdravljeni, imam dva mačka in obožujeta brikete. Ceneje sta, če jih kupite v veleblagovnici ali trgovini za male živali, priporočam.
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Virbac nevtralne brikete so priporočljive za mačke s kronično ledvično odpovedjo VENDAR vsebujejo preveč ogljikovih hidratov (stopnja je bistveno višja od norme), zaradi česar mačka pridobiva na teži in sčasoma zboli za sladkorno boleznijo, ker jih velika vsebnost sladkorja dela zelo privlačne.... Poleg tega ogljikovih hidratov ni navedenih v sestavi, vendar dobro obveščen kupec zna izračunati njihovo količino! Zato sem zamenjal brikete in odkar imam brikete Amikinos, se moja mačka počuti zelo dobro!!!
ARLETTE
1 sporočila
arlette fr
Pozdravljeni, moja starejša mačka zdaj odklanja brikete. Obožuje vaše izdelke almo nature, toda hranjenje izključno s pašteto ni lahko obvladljivo. Želi jesti ponoči in pustiti hrano v njeni posodi ni mogoče, saj se pašteta zelo hitro oksidira in jo zavrne. Ali obstajajo mehki briketi? Hvala za vaš odgovor.
Meriem
1 sporočila
meriem fr
Pozdravljeni, ste poskusili zmešati njegove brikete v njegovo pašteto? To je lahko alternativa, ostanejo hrustljavi, če jih date nekaj za preizkus in vidite, ali jih poje.
Françoise
2 sporočila
françoise fr
kje so narejene briketi Virbac? V Franciji?
Eric
1 sporočila
eric fr
Pozdravljeni, za vašo starejšo mačko vam priporočam mehke brikete Virbac Kidney Support: https://www.zoomalia.com/animalerie/virbac-veterinary-hpm-k1-kidney-support-pour-chat-adulte-p-40902.html Moja mačka je tudi v letih in prav tako obožuje izdelke Almo Nature. Mislil sem, da se bo težko navadila, pa jih je takoj sprejela.Fabrika Virbac se nahaja v Camargue, vendar sestavine/izdelki prihajajo iz različnih držav CE.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo