Vprašanja, razprave o izdelkih VIRBAC VeggieDent Fresh Lamelle za zobe za pse
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
melanie
Pozdravljeni. Pravkar sem pogledal embalažo in nič ni zapisano o soli in sladkorju, niti med sestavinami niti v rezultatih analize.
1 sporočila
matthieu
Pozdravljeni vsi skupaj! Ta izdelek sem spoznala po zaslugi svojega veterinarja, saj sem prej svojemu psu dajala Dentastix, kar mi je odsvetoval zaradi velike količine soli. Sestava veggiedent je zato veliko bolj zdrava za zdravje vašega psa. Lep pozdrav
1 sporočila
nicolas
Pozdravljeni! Na priporočilo svojega veterinarja zdaj dajem ta izdelek svojemu psu.
1 sporočila
isabelle
dober večer, Dajal sem Dentastix mojemu boubouju in moj veterinar mi je priporočil te trakove Virbac, ki imajo manj kalorij, moj pes jih obožuje. Zaupam svoji veterinarski, ki že več kot 15 let spremlja moje živali,
2 sporočila
corinne
Dober večer, želel/-a bi vedeti, ali izdelek vsebuje veliko sladkorja in soli? Hvala
1 sporočila
vivien
Pojdite pogledat na virbac, lahko jih tudi pokličete. https://fr.virbac.com/home/soins-reguliers-everyday-care/hygiene-bucco-dentaire-du-chien/veggiedent-fresh.html
1 sporočila
marlene
Ni lahko dešifrirati sestavo
14 sporočila
francoise
In mislim, da če je veterinar odsvetoval dentastix, bom izbral drug izdelek, vendar moram preveriti sestavo... Naravne kosti (iz bivolje kože, kopita in rogovi itd.) so tudi dobra izbira...
1 sporočila
aurélie
Pozdravljeni, glede na sestavo te rezine ne vsebujejo ne soli ne sladkorja. Mislim, da jih zato tudi veterinarji priporočajo.
14 sporočila
francoise
Hvala, da ste se poglobili v natančno sestavo, dobro je vedeti več o tem, saj so zobje pomembni za naše hišne ljubljenčke. Naravne žvečilne kosti nekaterim psom niso všeč, mislim, da je to stvar navade in povezano z njihovim učenjem z mamo in ostalimi mladiči v leglu. Na primer, moja psica jih po petih minutah vedno zakoplje na vrtu, zdi se, da ne ve točno, kaj bi z njimi, a je zadovoljna in to je njena skrivnost, saj se skrije, da je ne vidim in zlasti kje jih skrije! Najdem jih tedne kasneje, popolnoma umazane, a to je igra... Omeniti velja, da je njena mati oboževala parklje, ki so zelo smrdeli, ko so bili mokri od sline. Po drugi strani, rada grize in gloda jelenje rogove do konca, jaz pa ji jih odvzamem, ko postanejo preveč ostri. Lep pozdrav vsem ljubiteljem živali na spletu.