Vprašanja, razprave o izdelkih Virbac BIOCALPHOS Minerali in Mikroelementi ustna raztopina
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
5 sporočila
christine
Če vaše kokoši nimajo parazitov, ni potrebno uporabljati kakršnih koli izdelkov, saj v primeru zdravljenja ne bi smeli več uživati njihovih jajc. Če imajo vaše kokoši dovolj prostora, lahko kopljejo zemljo in se kopajo v njej, ni razloga, da bi bile okužene, prav tako če redno čistite njihov habitat.
7 sporočila
brigitte
Dober dan, ali lahko med jemanjem vitamina Biocalphos jemo jajca in kateri antiparazitni sprej bi priporočili za moje kokoši?
5 sporočila
christine
Pozdravljeni, da, med kuro z biokalfosem lahko jeste jajca. Katera vrsta parazitov?
7 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, hvala Christine za vaš odgovor. Iščem dober antiparazitski sprej za preventivo proti vsem vrstam parazitov.
7 sporočila
brigitte
Moje kokoši že 2 tedna pustijo veliko zelenih granul iz hrane Versele Laga Gold Mix, kar povzroča veliko odpadkov. Razmišljam o zamenjavi hrane, vendar ne vem, katero znamko naj izberem, ki bi bila dobra. Imam 2 nesni kokoši in 2 svilnati kokoši. Kaj mi priporočate?
7 sporočila
brigitte
Moje kokoši že 2 tedna pustijo veliko zelenih peletov iz hrane Versele Laga Gold Mix, kar povzroča veliko odpadkov. Rad bi zamenjal hrano, vendar ne vem, katero znamko naj izberem. Imejte v mislih, da imam 2 nesni kokoši in 2 svilnate kokoši. Kaj mi svetujete?
7 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, pravkar sem kupil vitamine Biocalphos in bi rad vedel, kakšen odmerek potrebujem za 4 kokoši.
5 sporočila
christine
Pozdravljeni, odmerjanje poteka v litrih pijače. Približno 5ml na liter. Za varno odmerjanje uporabite brizgo z odmerkom v ml in to je vse.
7 sporočila
brigitte
Hvala za vaš odgovor, toda katero sredstvo za razglistenje jim moram dati?
7 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, trenutno imam kokoši, ki občasno nesejo jajca. Dve od mojih kokoši nosita nagubana jajca, druga pa mi nese jajce z mehko lupino. Dala sem jim grit, ampak ga ne jedo. Zanima me, ali je izdelek biocalphos dober zanje ali kaj drugega.
1 sporočila
sandra et bertrand
nikel!
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, lahko jim daste tudi jajčne lupine in zmlete ostrigine lupine. Ne pozabite jih tudi razglistiti.
5 sporočila
christine
Za mehke lupine je potrebno dodati Biocalphos v pitno vodo, kar zadeva gubaste jajca, to ni dober znak, saj gre za okužbo in bolje bo, da se posvetujete s specializiranim veterinarjem.