Vprašanja, razprave o izdelkih Vetoquinol Flexadin tablete za mačke in pse

100% stranke

priporočam ta izdelek

14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
prescilia
24 sporočila
prescilia fr
Pozdravljeni, razmišljala sem o tem dodatku za svoja dva nemška ovčarja. Eden od njiju ima displazijo, vendar imata oba predvsem težave z bolečinami v sklepih in mišicah. Mislite, da bi lahko dosegli dober rezultat, še posebej za mišice? Vnaprej hvala.
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Pozdravljeni, tablete Flexadin so hitro pokazale učinkovitost pri naši majhni psički. Mislim, da bi jih morali dajati kot kure za 2/3 mesece za pomoč našim ljubljenčkom, ki trpijo zaradi te vrste težav. Zaenkrat se zdi, da je moja psička po tej kuri stabilizirana. Lep dan!
Laurence
1 sporočila
laurence fr
Pozdravljeni, moj pes je imel težave s sklepi in našel sem te tablete. Dajal sem ji jih neprekinjeno do konca. Stara je bila 19 let. Od takrat jih kupujem za mamine pse in jim gre veliko bolje. Priporočam te tablete, ker so učinkovite. Lep dan vsem, Laurence
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Pozdravljeni, koliko tablet Flexadina naj na dan dam čivavi, ki tehta 2 kg, prosim? Hvala vnaprej!
Michael
2 sporočila
michael fr
morate poklicati veterinarja, ki vam bo odgovoril po telefonu. Ampak polovica bi že bila dovolj...
Noémie
2 sporočila
noémie fr
Pozdravljeni, dajem tableto svojemu psu, ki tehta 35 kg, zato bi morala zadostovati 1/4 ali največ 1/2, vendar preverite pri vašem veterinarju
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Hvala za vaše odgovore, to mi že daje smernice
Marie Josée
1 sporočila
marie josée fr
Za majhne pse obstaja hermetično zaprt zavitek z majhnimi grižljaji, ki so veliko manj trdi, za pse in mačke, in jim dajete le en kos na dan. Moja mala Jack jih je uživala 8 let, izgubila sem jo pri 19 letih. Zelo dober izdelek.
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Ja, ampak vsebujejo dodatke in sem nekoliko zadržana glede tega
Marjorie
5 sporočila
marjorie fr
Dober večer,Po besedah mojega veterinarja tablete nimajo sestavin enakomerno razporejenih po celotni tableti. Svetuje mi, da psu telesne teže 5 kg dam celo tableto, čeprav sem razmišljal, da bi mu dal polovico. Bolje je uporabiti napredno različico.
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Napredno, ker vsebuje dejansko kolagen tipa 2
Muriel
4 sporočila
muriel fr
Pozdravljeni, Flexadin Plus v obliki priboljškov za pse/mačke je namenjen za živali od 6 do 10 kilogramov, kjer se priporoča 2 priboljška, za pse/mačke s 6 kilogrami pa 1 priboljšek. Vsebuje vetokvinol. Jaz ga tudi dajem svojemu nemškemu ovčarju, ki tehta 40 kilogramov, v obliki tablet za požiranje ali žvečenje. Svetoval bi vam, da se posvetujete z vašim veterinarjem. Moje mnenje je, na podlagi nasveta mojega veterinarja, saj ima moj pes hudo obliko artritisa. Kar lahko priporočam za vašega čivavo težkega 2 kilograma, je, da mu dajete kurkumo. Veliko sreče.
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Da, kurkuma je dobro naravno protivnetno sredstvo, vendar v kakšnem odmerku za majhnega psa?
Muriel
4 sporočila
muriel fr
Živjo, za kurkumo dajte 20-30 mg na kilogram telesne teže na dan v obrok živali za preprečevanje, pred Flexadinom sem svojemu nemškemu ovčarju dajal GCA 2700, ki ga najdete v parafarmaciji, to je za ljudi, ampak so iste sestavine, kot jih najdete v Clément Thékan, ki se prodaja v parafarmaciji za živali, potem imate še Seraquin za pse in za mačke Locox, in če ne, tisto kar dodajam še so ovratnice Yoos, zelo učinkovite, kupujem jih na Zoomalia, upam, da bo to pomagalo za vašega kužka, in če ne za Flexadin, če mu želite to dati, vam svetujem, da ga dajete v priboljške in ga narežete, če vaš kuža ni izbirčen za žvečenje, veliko sreče
Bernadette
8 sporočila
bernadette fr
Pozdravljeni,Hvala za te dobre nasvete. Upoštevam vaš nasvet glede kurkume za začetek.Kar se tiče prigrizkov, sem neodločen in raje izberem tablete.Še enkrat hvala!

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo