Vprašanja, razprave o izdelkih Vétocanis tablete proti glistam za pse in mačke

90% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, to je prvič, da sem temu mačku dala to sredstvo proti glistam, in nimam dovolj izkušenj, da bi vam dala svoje mnenje. Zagotovo se vam bom ponovno oglasila. Lep pozdrav, C.L.
Marc
2 sporočila
marc fr
Pozdravljeni, ali bi bil ta razglistenje primeren za mojega skoraj 13 let starega Samojeda Flocona? Najlepša hvala..
Laure
1 sporočila
laure fr
Pozdravljeni, iskreno, za vašega Samojeda bi bil zelo primeren, to je kemična tabletka, ki zdravi gliste, če jih ima, in dobro je vedeti, da mojemu zelo občutljivemu mladiču ni povzročila nobenih prebavnih težav, zato vam jo priporočam.
Marc
2 sporočila
marc fr
Najlepša hvala vam! Pozdravi, Marc
patricia
1 sporočila
patricia fr
Ali bi bilo možno dobiti navodila za odmerjanje glede na težo za pse?
Annie
2 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, neverjetno, ni odmerjanja za ta izdelek? Koliko tablet na kilogram psa? Kakšna je frekvenca? Navodila bi bila dobrodošla, hvala, lep pozdrav.
Michèle
1 sporočila
michèle fr
To so rastline, ne kemija, zato je odmerjanje za majhne, srednje in velike pse zgolj okvirno in ni pomembno na 2 kg natančno. Ko se živali v naravi čistijo z uživanjem rastlin, zaužite količine ne merimo.
Dominique
2 sporočila
dominique fr
Za mojega psa, ki tehta med 40 in 45 kilogrami, je odmerek, naveden na embalaži, 4 do 5 tablet na dan, 7 dni zapored. Seveda ena škatla ne zadostuje...
Nicole
1 sporočila
nicole fr
Mladiček psa: 1/2 tablete na dan za 7 dni (1x/mesec do 6 mesecev)Mladiček mačke: 1/4 tablete na dan za 7 dni (1x/mesec do 6 mesecev)Mačka: 1/2 tablete na dan za 7 dni Majhen pes: 1 do 2 tableti na dan za 7 dni Srednje velik pes: 3 tablete na dan za 7 dni Velik pes: 4 do 5 tablet na dan za 7 dni
Dominique
2 sporočila
dominique fr
Kot sem že omenil, za mojega psa, ki tehta med 40 in 45 kg, je odmerek, naveden na škatli, 4 do 5 tablet na dan.
Chantal
1 sporočila
chantal fr
Nahaja se na strani škatle. Lep pozdrav
Brigitte
1 sporočila
brigitte fr
Pozdravljeni,

Moja psička tehta približno 15 kg, je mešanec med koker španjelom in jack russllom ter je stara 2 leti in pol. Razmišljam, da bi ji dajal količine hrane, kot so priporočene za pse srednje velikosti. Kaj menite o tem?

Hvala.
MAYBELINE
2 sporočila
maybeline fr
Pozdravljeni,Za to težo je navedeno, da je treba dati 2 tableti za 7 dni. To sem dala svojemu psu iste teže.Lep dan

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo