Vprašanja, razprave o izdelkih Vétocanis tablete proti glistam za pse in mačke
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, to je prvič, da sem temu mačku dala to sredstvo proti glistam, in nimam dovolj izkušenj, da bi vam dala svoje mnenje. Zagotovo se vam bom ponovno oglasila. Lep pozdrav, C.L.
2 sporočila
marc
Pozdravljeni, ali bi bil ta razglistenje primeren za mojega skoraj 13 let starega Samojeda Flocona? Najlepša hvala..
1 sporočila
laure
Pozdravljeni, iskreno, za vašega Samojeda bi bil zelo primeren, to je kemična tabletka, ki zdravi gliste, če jih ima, in dobro je vedeti, da mojemu zelo občutljivemu mladiču ni povzročila nobenih prebavnih težav, zato vam jo priporočam.
2 sporočila
marc
Najlepša hvala vam! Pozdravi, Marc
1 sporočila
patricia
Ali bi bilo možno dobiti navodila za odmerjanje glede na težo za pse?
2 sporočila
annie
Pozdravljeni, neverjetno, ni odmerjanja za ta izdelek? Koliko tablet na kilogram psa? Kakšna je frekvenca? Navodila bi bila dobrodošla, hvala, lep pozdrav.
1 sporočila
michèle
To so rastline, ne kemija, zato je odmerjanje za majhne, srednje in velike pse zgolj okvirno in ni pomembno na 2 kg natančno. Ko se živali v naravi čistijo z uživanjem rastlin, zaužite količine ne merimo.
2 sporočila
dominique
Za mojega psa, ki tehta med 40 in 45 kilogrami, je odmerek, naveden na embalaži, 4 do 5 tablet na dan, 7 dni zapored. Seveda ena škatla ne zadostuje...
1 sporočila
nicole
Mladiček psa: 1/2 tablete na dan za 7 dni (1x/mesec do 6 mesecev)Mladiček mačke: 1/4 tablete na dan za 7 dni (1x/mesec do 6 mesecev)Mačka: 1/2 tablete na dan za 7 dni Majhen pes: 1 do 2 tableti na dan za 7 dni Srednje velik pes: 3 tablete na dan za 7 dni Velik pes: 4 do 5 tablet na dan za 7 dni
2 sporočila
dominique
Kot sem že omenil, za mojega psa, ki tehta med 40 in 45 kg, je odmerek, naveden na škatli, 4 do 5 tablet na dan.
1 sporočila
chantal
Nahaja se na strani škatle. Lep pozdrav
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni,
Moja psička tehta približno 15 kg, je mešanec med koker španjelom in jack russllom ter je stara 2 leti in pol. Razmišljam, da bi ji dajal količine hrane, kot so priporočene za pse srednje velikosti. Kaj menite o tem?
Hvala.
Moja psička tehta približno 15 kg, je mešanec med koker španjelom in jack russllom ter je stara 2 leti in pol. Razmišljam, da bi ji dajal količine hrane, kot so priporočene za pse srednje velikosti. Kaj menite o tem?
Hvala.
2 sporočila
maybeline
Pozdravljeni,Za to težo je navedeno, da je treba dati 2 tableti za 7 dni. To sem dala svojemu psu iste teže.Lep dan