Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Nature za pritlikave hrčke

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Aminata
1 sporočila
aminata fr
Pozdravljeni, želel sem vedeti, koliko časa lahko hranim ta izdelek, če je zaprt
Madisson
1 sporočila
madisson fr
Pozdravljeni, želela sem izvedeti, ali lahko ta izdelek dam malim hrčkom (ne nujno pritlikavim)? Najlepša hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, ta izdelek lahko uporabite za majhne hrčke. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
Compte supprimé
6 sporočila
compte supprimé fr
Pozdravljeni, je ta izdelek primeren za majhne miške? Če je odgovor pritrdilen, najlepša hvala, če pa ni, bi vas prosila, da mi navedete, kateri bi lahko ustrezal. Vnaprej hvala, Mimi
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, tukaj je povezava do izdelka, ki vam ustreza: https://www.zoomalia.com/animalerie/rat-mouse-pro-formule-tout-en-un-pour-rats-souris-et-hamsters-p-16206-c-78.html S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo