Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Cuni Complete za odrasle kunce
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
romane
s
3 sporočila
barbara
Pozdravljeni, Ali ti peleti vsebujejo žitarice? Sestava je precej nejasna, saj je navedena prisotnost "semen" in stranskih produktov rastlinskega izvora brez podrobnosti, razen da vsebujejo 8 % timoteja…
1 sporočila
mendy
Pozdravljeni, mislim, da v tej vrsti peletov ni žit.
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, potrjujem, da vsebujejo žita (natančno dolga vlakna). Te pelete priporočajo veterinarji. To je zelo dobra izbira. Lep pozdrav
2 sporočila
alexa
Pozdravljeni, pogledal sem sestavo na embalaži in "semena" so lanena semena (v višini 2%).
1 sporočila
marine
Pozdravljeni, zdi se mi, da gre za blagovno znamko, ki ponuja najbolj "čiste" pelete z malo ali brez žit.
2 sporočila
julie
Pozdravljeni, res je, vsebujejo semena, vendar ne v velikih količinah, je ena izmed najbolje ocenjenih blagovnih znamk s strani veterinarjev, vendar če imate JR farme, ki so še boljše in brez semen v notranjosti.
2 sporočila
julie
Opravičujem se za napake, sicer pa imate *
1 sporočila
luna
Pozdravljeni, ti peleti ne vsebujejo malo/brez semen, omenjena semena se nanašajo na lanena semena, ki so koristna za dlako živali, vendar niso del osnovnih sestavin peletov, so zelo kakovostni z veliko dolgih vlaken, dovolj beljakovin, malo maščob in brez žitaric (razen majhnega dodatka lanenih semen), skratka dobro prilagojeni rastlinski prehrani zajcev!
1 sporočila
virginie
Tudi sam sem imel/a določeno mero zadržkov, vendar so te zrnca po mojem mnenju najboljša na trgu :o) Moj zajček jih uživa eno žlico na dan že od 3. meseca starosti in je v odlični formi ter ne pridobiva na teži.
4 sporočila
romane
Pozdravljeni, to niso najboljši peleti, vendar so sprejemljivi, ne vsebujejo žit
4 sporočila
romane
To niso najboljše, sanje Zajčice so mnogo bolj pravilne glede sestave
1 sporočila
angelique
Ne vsebujejo žitaric. Vedno sem hranil svoje zajce s to znamko in nikoli niso imeli prebavnih težav. Na voljo po volji, zajci pa se uravnavajo med peleti in senom.
2 sporočila
karen
Pozdravljeni, peleti BREZ ŽITARIC, nobenih težav s prebavo za moja 2 zajčka. Mislim, da so edini drugi brez žitaric znamke Hamiform, ki so dražji in jih moji zajčki jedo z manj užitka...
1 sporočila
muriel
Pozdravljeni, prav tako priporočeno s strani mojega veterinarja za male živali, vendar ne nadomešča sena za mojo kunčico, to ostaja priboljšek.
2 sporočila
odile
PozdravNi žit v teh peletih Druge semena, kot je lan, niso žita
1 sporočila
anne-laure
Moj zajec ne je sena (kdo ve zakaj!!) in ima težave s prebavo, seveda. Prilagojene pelete in od takrat nobenih težav več. Raje ima Selective, vendar ni isti proračun, zato zmešam 1/3 in 2/3 in zadovoljen je, saj najprej poje tiste bogatejše, kasneje pa te. V vsakem primeru nobenih priboljškov ali žit zanj razen detelje in trpotca iz vrta, kar mu resnično ni ustrezalo glede prebave.
1 sporočila
allison
Pozdravljeni, delal sem 10 let v kliniki za veterinarsko nego malih živali in bili smo usposobljeni za pelete za zajce. V tem paketu ni nobenih žit. Kar zadeva semena, gre za lanena semena, ki niso žita. Lep pozdrav