Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Crispy Pellets Rat in miši
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
raphaëlle
Pozdravljeni, Moji podgane obožujejo to hrano in je nisem našel nikjer drugje. Ali jo prenehate prodajati dokončno? Ali je to začasno? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je trenutno naročen pri našem dobavitelju in bo kmalu na voljo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
olivier
Pozdravljeni, iščem ta izdelek v 20 kg embalaži. Ali mi ga lahko priskrbite? Preselil sem se in ne najdem več dobavitelja v svoji regiji. Hvala, Olivier
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Žal tega izdelka ne izdelujemo več v 20 kg pakiranjih. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
aurelie
Živjo, ali so ti briketi primerni za kose?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek ni priporočljiv. Lahko vam ponudimo ta izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/gerbille-nature-pour-gerbilles-p-16173.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
4 sporočila
valérie
Pozdravljeni, ali je ta meni res primeren za pritlikave hrčke? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek bi moral popolnoma ustrezati vašemu pritlikavemu hrčku. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emilie
Zakaj ne ponujate večjega formata od 1 kg? Zelo me zanima format 20 kg (za mojih 18 podganic).
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost je ta izdelek razprodan pri našem dobavitelju. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia