Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Complete Cuni Sensitive za občutljive zajce

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Dorothée
1 sporočila
dorothée fr
Imam vprašanje glede vsebine ... ali je vrečka le 500 g???
Karine
2 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, tisti, ki ga kupim, tehta 1,75 kg in stane 12,99. Lep pozdrav
patrick
1 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, enako ... tisti, ki ga kupim tehta 1,75 kg in stane 12,99. Lep pozdrav
janine
3 sporočila
janine fr
Ali so te briketi združljivi z "complète cuni adult"?
janine
3 sporočila
janine fr
nisem prebral svojega odgovora
Aline
1 sporočila
aline fr
Pozdravljeni. Osebno dajem oba 2.
nolwenn
1 sporočila
nolwenn fr
Pozdravljeni, sestava ni zelo različna in surova vlakna so enaka. Mešanje obeh za doseganje količine, ki jo morate dati vašemu zajcu, ne bi smelo povzročiti težav. Mojemu desetletnemu zajcu dajem cuni sensitive že dve leti; prej je imel cuni adult; ni prave spremembe! Oboje mu je enako všeč! Kar se tiče prebave, sta oba dobra.
Karine
2 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, nisem strokovnjak, vendar sam malo mešam oboje, ker je bil eden mojih kuncev, Teddy Liubov, operiran na sekalcih in ima nagnjenje k mehkim iztrebkom. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo