Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Cavia Nature za morske prašičke

95% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Corinne
12 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, običajno dajem Versele-Laga cavia complete in odkril sem ta izdelek. Kakšna je razlika med obema? Ali je treba narediti prehod? Hvala vam.
Eddy
1 sporočila
eddy fr
Pozdravljeni, na splošno je bolje izbrati granule, ki so pogosto bolj popolne (po mnenju rejca, kjer sem kupil 2 morska prašička). Čeprav jih imajo manj radi, priporoča, da je to izključno njihov obrok (v kombinaciji s primernim sadjem in zelenjavo). Nedavno sem kupil Versele Laga Crispy Pellets, ki bi morda bolje ustrezali. Kakorkoli že, prednostno izberite pakete z najmanj žit, saj morske prašičke niso za to (peleti na primer ne vsebujejo žit).
Corinne
12 sporočila
corinne fr
Hvala, torej bom nadaljeval z enakimi peleti. Poleg tega imajo seno, sadje in zelenjavo.
Seifeddine
1 sporočila
seifeddine fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali nakup tega izdelka nadomešča uporabo peletov in dodajanje vitamina C? (je treba kljub temu dodatno dati vitamin C in pelete?)
Gilles
2 sporočila
gilles fr
Pozdravljeni, svetujem vam, da mu dajete okoli 15g na dan, več bi lahko pomenilo preveč kalcija in hitro resne zdravstvene probleme. Zdi se mi, da je znamka Bunny še boljša (glejte činčile Malo). Kar se tiče vitamina C, tudi tega kupujem pri Zoomalii v tabletah, 1/2 na dan na žival. Nujno je dodajanje! Na začetku so nekateri moji morski prašički to zavračali, ampak ko sem jih prisilil z prsti ob strani ust, so na koncu to pogoltnili in po tednu dni je bilo v redu ter po nekaj dneh je zanje to postalo kot bonbon!
Antoinette
1 sporočila
antoinette fr
Pozdravljeni, naročil sem ta izdelek v 10kg. Ali je normalno, da je embalaža drugačna. Na njej piše za zajce in vse glodalce. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, da je bila paleta izdelkov spremenjena in tudi embalaža. Sestava hrane je bila izboljšana in sedaj ustreza vsem glodavcem, tudi zajcem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
christelle
3 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, govorim o pakiranju po 10 kg. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, rok uporabe (DLUO) je do 10. 5. 2017. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
christelle
3 sporočila
christelle fr
Pozdravljeni, kakšen je rok uporabnosti vrečk, prosim? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko navedete, o kakšnem pakiranju govorite? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo