Vprašanja, razprave o izdelkih Versele Laga Australian Parrot Loro Parque Mix za vse kakaduje

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
François
4 sporočila
françois fr
Škoda, ne morem objavljati fotografij ali videoposnetkov, ampak sem jih res veliko imel, našel sem jih okoli dvajset do trideset na dan, preden sem ugotovil, da so bila semena popolnoma okužena. Ko sem jih odprl, sem jih našel okrog sto. Torej, vse je šlo v smeti.
Arielle
2 sporočila
arielle fr
To je dejstvo, da se to shranjuje pri vas in da to ni dovolj hitro porabljeno. Jaz sem kupil nepredušno škatlo na Zoomalia, in je odlična. Imam tudi samo enega rosalbina.
Jacques
3 sporočila
jacques fr
Pozdravljeni, v štiridesetih letih se je to morda zgodilo enkrat ali dvakrat, vendar z malo žuželkami. Moja semena so shranjena v tesnih sodih in obnavljam svoja naročila približno vsake 4 mesece. Kljub temu nismo nikoli popolnoma varni pred pomanjkljivo dobavo kjerkoli. Če ne želite težav, uporabite ekstrudirane, čeprav lahko pride tudi do težav s prahom, če prevrnemo vrečo.
François
4 sporočila
françois fr
V 10 letih se mi to prvič zgodi, težava ni v meni, saj je komentar pod istim člankom, ki pravi, da je imel tudi on žuželke v svoji vrečki. In bila je dobro shranjena v veliki nepredušni posodi.
véronique
2 sporočila
véronique fr
ja, tudi meni se je zgodilo enako, medtem ko so semena ostala v svoji vreči in vreča v dobro zaprti posodi in v prostoru s 19 stopinjami. Nebesnim pticam sem dal kar 3 kilograme semen, okuženih z majhnimi črnimi bitji, ki so izpraznila semena in pustila prah v vedru, da ne omenjam neprijetnega vonja
François
4 sporočila
françois fr
Pozdravljeni, junija sem kupil vrečo s 15 kilogrami in opazil, da je pod kletko in na kletki mojega papagaja vedno polno majhnih žuželk. Ko sem odprl vrečo s semeni, sem videl, da je okužena z riževimi žuželkami, zato sem moral zavreči dobrih deset kilogramov. Ali imate še vedno težave s tem? Moram oddati naročilo in nočem spet plačati za nič. Hvala.
fabienne
2 sporočila
fabienne fr
Pozdravljeni, imate samo enega papagaja? In pri kolikih stopinjah je shranjen vaš paket semen?
François
4 sporočila
françois fr
Imam samo enega desetletnega rožnatega kakaduja. Temperatura v okolici, kjer hranimo našo hrano, bi rekla, da je 19 stopinj.
Arielle
2 sporočila
arielle fr
Pozdravljeni, s tem problemom sem se že srečal, vendar odkar to shranjujem v svoji kleti v veliki zračno neprepustni škatli, to brez težav ohranim.
fabienne
2 sporočila
fabienne fr
mora biti shranjeno zrakotesno! in predvsem iskreno 15kg je ogromno za eno samo ptico..... treba ga je hitro porabiti in če imate črve, to vsaj pomeni, da ni pesticidov! poglejmo na stvari s pozitivne strani!
véronique
2 sporočila
véronique fr
ne želim več tvegati z nakupom velike vreče, kupujem 1kg vrečke in gre zelo dobro, morda je to malo dražje, vendar nimam izgube, zato sem na boljšem. Imam samo enega papagaja

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo