Vprašanja, razprave o izdelkih Vermipro Prehransko dopolnilo proti glistam Anipep's
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
stéphanie
Pozdravljeni, vermipro sem kupil že pred nekaj meseci, vendar ga nisem nikoli uporabil. Na žalost ga je moj sin odprl, medtem ko se je igral s steklenico, in rad bi vedel, ali je še vedno mogoče varno dati to moji psički brez nevarnosti zastrupitve zanjo, če upoštevamo, da je tudi nesrečno odprtje staro, hvala za vašo razlago.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za vašo psičko ni nobenega tveganja. Učinkovitost izdelka je lahko zmanjšana, še posebej, če je rok uporabe pretečen. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
3 sporočila
laurence
Katere so odmerki za različne teže psov in mačk? Ali se lahko daje mačjemu mladiču in od katere starosti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da je treba ta izdelek uporabljati pri mačkah, psih in mladičih od 2kg naprej. Odsvetujemo uporabo tega izdelka pri mačjih mladičih, mlajših od 12 mesecev. Odmerjanje za 3-dnevno zdravljenje, ki ga je treba ponoviti 1 do 2 krat na leto: Mačke in mladiči: 1 čajna žlička ali 1 pokrovček na dan. Psi: 1 čajna žlička ali 1 pokrovček na dan na 10 kg teže. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia