Vprašanja, razprave o izdelkih Velik lesen kunci - 93 cm - Zolia Hevea

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Amélie
2 sporočila
amélie fr
Pozdravljeni, ali je ta velika kletka primerna za morske prašičke?Hvala
Sophie
3 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,Da, bo popoln za 1 ali celo 2 morska prašička.
Celine
2 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka zadostna za par srednje velikih zajcev (npr. burgundski rjavi)? Hvala
Sophie
3 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, če redno hodijo ven ali imajo dodatno ogrado, ja, to zajčnik zadostuje. Moj zajček je srednje velikosti in je zelo zadovoljen ☺️
Marwan
4 sporočila
marwan fr
Pozdravljeni, ali obstaja loputa ali kaj podobnega, da bi ponoči zaprli?
Romane
2 sporočila
romane fr
Zdravo, Vsa vratca imajo možnost zaprtja. Moj ovniški zajec živi celo leto v zajčniku in občasno pride ven. Na eni strani je celo majhen "polkno", ki omogoča dobro zaprto zavetje.
Marwan
4 sporočila
marwan fr
V redu, hvala Romane_P! Bi vas motilo, če pošljete slike, prosim?!
Romane
2 sporočila
romane fr
Pravkar sem dodal nekaj fotografij zgornjega dela, kot povratno informacijo o izdelku. Fotografij ne morem deliti kot odgovor na to vprašanje.
Marwan
4 sporočila
marwan fr
Hej, Romane_P, čakala sem slike, a očitno jih ni v mnenjih. Ti lahko pošljem po e-pošti na naslov [email protected]?
Eva
1 sporočila
eva fr
Pozdravljeni, ali notranji kokošnjak omogoča zavetišče za velikanske kunčje krame (kot dodatno zavetišče znotraj ogračenega prostora 16 m2)? Gre zgolj za to, da bi imeli zavetje pred mrazom, vetrom in dežjem.
Sophie
3 sporočila
sophie fr
Za enega velikanskega ovna ja, ne pa za dva. Zgornji del, ki je zaprt (obstaja le majhna loputa, ki drsi ob strani, da omogoči vstop zraka), bo premajhen za dva.
Oceane
3 sporočila
oceane fr
Pozdravljeni, ali imate slike notranjosti hvala in ali je mogoče ponoči zapreti hvala

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo