Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, dobil bom dva klasična kraljevska pitona, rad bi vedel, ali se bo oba dva lahko spravila noter? In ali je luknja v votlini dovolj "široka", da se lahko kača spravi noter? (premer luknje pač) Hvala :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta jama ne bo dovolj velika za dva posameznika, bo pa primerna za kačo, ki bo lahko brez težav vstopila in izstopila.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
yaelle
Živjo, rad bi vedel, če bi bilo to primerno za Boa constrictor imperator dolžine 2 metra.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To ne bo ustrezalo za kačo tako velike velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
alexandre
Pozdravljeni, zanima me, ali je skrivališče dovolj veliko za par odraslih kraljevih pitonov? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pozdravljeni, za udobje vaših živali vam odsvetujemo, da skupaj postavite par pitonov v to skrivališče.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
dustin
Pozdravljeni, rad bi vedel velikost luknje, saj ima moj kraljevski piton približno premer 7 cm. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta jama je velikih dimenzij: širina 30 cm. Dobro bi ustrezala odraslemu kraljevskemu pitonu. Lep pozdrav,ekipa Zoomalia
2 sporočila
dustin
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je ta jama dovolj velika za odraslega kraljevega pitona. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Ta jama bi bila zelo primerna za kraljevega pitona, še posebej, če je odrasel. Kraljevemu pitonu zelo ugaja, da je obdan s stenami jame, zato ne sme biti preveč široka.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia