Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anne
Odgovor je bil podan. Potrjujem dimenzije in dodajam, da je bil to dober nakup. Ni peska na tleh. Priporočam uporabo posode z visokim robom, vendar ne prevelike. Gosti vidijo samo klop. Dodan je bil blazina za sedenje. Priporočam!
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, širina je maksimalno 48 (priporočljivo je imeti posodo široko 47, da ste prepričani, da se vrata zaprejo). Dolžina je 69, če odstranite ločilnik pri vhodu, kar omogoča večjo posodo. Ta hiša je super. Vendar sem moral vzeti mačji WC z višjimi robovi, ker moji mački niso dobro merili in les ne mara prelivov. Dostop je enostaven skozi vrata. Veliko manj mačjega peska na tleh s vhodom (tudi po odstranitvi ločilnika) in zelo diskretno, nihče si ne predstavlja, da je to mačji WC!
1 sporočila
baptiste
Pozdravljeni, bi bilo mogoče dobiti notranje mere te koče? Vnaprej hvala
19 sporočila
johanna
Pozdravljeni, ker izdelka nisem kupil, vam lahko dam le oceno. Rekel bi, da je dolž 70 cm, širok 49 cm in visok 50 cm. Lep dan.
2 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, odgovarjam na vaše vprašanje: velik predal je širok 39/48 palcev, nato pa je tu še majhen vhod. To pohištvo za mačji pesek je res zelo dobro, jaz sem z njim navdušen.
2 sporočila
yvonne
Pozdravljeni vsi,
Notranje dimenzije: Širina 47 cm in dolžina 67 cm se mi zdijo primerne, če želimo ustvariti prostor za spanje. Lep dan.
Notranje dimenzije: Širina 47 cm in dolžina 67 cm se mi zdijo primerne, če želimo ustvariti prostor za spanje. Lep dan.