vedenjski problem

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
geneviève
3 sporočila
geneviève fr
Pozdravljeni, dne 19.04.19 sem posvojila tricolorno muco iz zavetišča, stara je 5/6 let, pisalo je "prijazna", vendar da zelo težko prenaša druge mačke. To je predvsem razlog, da sem jo posvojila (sama imam raje tigraste mačke), skratka! Ne morem razumeti, kaj se dogaja v njeni mali glavi: Spi cel dan in tudi ponoči, ni resnično zainteresirana za igro, ni nežna (razen dvakrat se je povzpela na moja kolena in preživela noč stisnjena ob meni), in to je vse. Komaj me pogleda, razen kadar je lačna (sprva je bila plašna, a je sedaj bolje). Pozabila sem omeniti, da jo je gospa posvojila in obdržala eno leto in pol (kolikor vem) in jo je po tem času vrnila v zavetišče, ne vem zakaj? Ne vem, kako je bila obravnavana? Verjetno je preživela 2 leti v tem zavetišču. Nikoli nisem imela živali (ki sem jih vedno posvojila iz zavetišč, bile so čudovite, raznežene, igrive in zelo navezane name), dokler ni bila moja mala Vanilija, ki so jo zavrgli na cesti, starejša od nje, a očarljiva in vedno ob meni, prava ljubezen ... (poleg tega je bila zelo zgovorna) Na žalost je ni več!! Kar pomeni, da se sploh ne počutim dobro, sploh nimam občutka, da bi imela malo srce za razvajanje! Imate morda mačko, ki je podobna njej? Mi lahko pomagate, da bi jo razumela? To me boli. Najlepša hvala. Lep večer.
Luc
5 sporočila
luc fr

Pozdravljeni Geneviève,

Zelo vas razumem, tudi sam imam mačko, ki sploh ni ljubeča in sem se pravzaprav navadil, tako pač je. Vsak človek je drugačen in na koncu je vsaka mačka tudi. Morda je doživela stvari, ki so jo naredile takšno. Mogoče boste s časom od nje dobili crkljanje in naklonjenost, vendar ni nobenih zagotovil. Mačke so neodvisna bitja, občutljiva, so pa tudi sposobna biti trda do naših majhnih src.

Edini nasvet, ki vam ga lahko dam, je potrpljenje in čas je in bo vaš najboljši zaveznik. V vsakem primeru se izogibajte temu, da bi jo zapustili le zato, ker ni bližnje z vami.

geneviève
3 sporočila
geneviève fr
Pozdravljen Luc,

Hvala za tvoj odgovor, moj sin ima tricolorno mačko, ki je zelo samostojna … Včeraj zvečer sem doživela zelo prijetno presenečenje z mojo. Bilo je polno crkljanja in skorajda je celo noč spala, stisnjena v mojem naročju. Zjutraj je bilo enako, igrala se je z mano in se skrivala pod odejo, celo potrudila se je iti na balkon, in da bi predla! Bili sva obe srečni..Uboga mala ni imela lepega življenja, kot žal veliko drugih! Ne skrbi, vedno sem posvojila "pse in mačke", ki jih nisem izbirala in ki so bili velikokrat nepravično obravnavani; lahko rečem, da so bili vsi čudoviti in polni ljubezni. Ni nevarnosti, da bi zapustila svojo malo kepico, ko kosmatinček vstopi v moj dom, ne odide več!! Zelo mi je všeč tvoje razmišljanje, to je "ljubiti brez pričakovanj v zameno"! Ti si res dobra oseba!

Lep velikonočni dan in vse dobro naprej.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo