Več vprašanj
1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
161 sporočila
genevieve
[levo]Pozdravljeni,[/levo]
[levo]Imam več vprašanj:[/levo]
[levo]1) V mojem 40-litrskem akvariju, ki je ogrevan, filtriran, osvetljen in zasajen, imam te kroglice alg:[/levo]
[levo][/levo]
[levo]Toda moj akvarij je bil napaden (majhna invazija) z algami in rad bi dodal nek izdelek za odstranitev alg, ampak ali moram odstraniti to kroglico in če ja, kdaj naj jih dam nazaj?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo]2) V tem akvariju imam borca, vendar se v zadnjem času njegove plavuti svetlijo in postanejo temnejše, ko razpre peruti, nato pa spet postanejo zelo svetle. Plavuti so se posvetlile, ker je bil prej temnejši tudi, ko ni razprl peruti. Ali je to resno?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo]3) Poskušam pestriti prehrano mojega bette z zamrznjenimi rdečimi črvi in granulami betta pro od Ocean Nutrition, toda sprašujem se, ali lahko še bolj raznoliko hranim s suho hrano, vendar ne vem, katero izbrati izmed teh treh:[/levo]
[levo]https://www.tetra.net/fr/fr/poissons-tropicaux/alimentation/aliments-spécifiques/tetra-betta[/levo]
[levo]Zdi se, da flokule niso najboljše za bette. Katero naj izberem?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo]Hvala za vaše odgovore![/levo]
[levo]Lep dan[/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo]Imam več vprašanj:[/levo]
[levo]1) V mojem 40-litrskem akvariju, ki je ogrevan, filtriran, osvetljen in zasajen, imam te kroglice alg:[/levo]
[levo][/levo]
[levo]Toda moj akvarij je bil napaden (majhna invazija) z algami in rad bi dodal nek izdelek za odstranitev alg, ampak ali moram odstraniti to kroglico in če ja, kdaj naj jih dam nazaj?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo]2) V tem akvariju imam borca, vendar se v zadnjem času njegove plavuti svetlijo in postanejo temnejše, ko razpre peruti, nato pa spet postanejo zelo svetle. Plavuti so se posvetlile, ker je bil prej temnejši tudi, ko ni razprl peruti. Ali je to resno?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo]3) Poskušam pestriti prehrano mojega bette z zamrznjenimi rdečimi črvi in granulami betta pro od Ocean Nutrition, toda sprašujem se, ali lahko še bolj raznoliko hranim s suho hrano, vendar ne vem, katero izbrati izmed teh treh:[/levo]
[levo]https://www.tetra.net/fr/fr/poissons-tropicaux/alimentation/aliments-spécifiques/tetra-betta[/levo]
[levo]Zdi se, da flokule niso najboljše za bette. Katero naj izberem?[/levo]
[levo] [/levo]
[levo]Hvala za vaše odgovore![/levo]
[levo]Lep dan[/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
[levo] [/levo]
404 sporočila
jean-pierre
Dober večer, Laurine,
mislim, da je Alain na tem forumu nedavno že odgovoril na tvoja različna vprašanja.
Poišči jih in našla boš svoje odgovore.
Akvaristično pozdravljeni.