Vprašanja, razprave o izdelkih Varnostni pas za v avto
29 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
emilie
Pozdravljeni, dobili bomo dva meseca starega mladiča border collija, kakšno velikost mi priporočate? Hvala vam. Lep pozdrav, Emilie
1 sporočila
amir
Pozdravljeni,Zanima me "Varen avtomobilski oprsnik"Obseg prsnega koša 82 cmDolžina od vratu do korena repa: 72 cmProsim, povejte mi, katero velikost naj naročim.Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, referenčna številka 31247 bo primerna za vašega psa. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
remy
Pozdravljeni, katero velikost oprsnice bi mi priporočili za švicarskega belega ovčarja, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi našli primerno oprsnico za vašo žival, vas vabimo, da izmerite obseg prsnega koša in obseg trebuha vašega ljubljenčka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da bi našli pravi oprsnik za vašo žival, vas vabimo, da izmerite obseg njenega prsnega koša ter obseg njenega trebuha.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
benoît
Pozdravljeni,
želel bi kupiti ta sistem za francoskega buldoga, starega 7 mesecev, vendar ne vem, katero velikost izbrati:
- obseg prsnega koša: 57 cm
- dolžina od osnove vratu do repa: 40 cm
Se ta sistem ustrezno prilagodi tej morfologiji psa?
želel bi kupiti ta sistem za francoskega buldoga, starega 7 mesecev, vendar ne vem, katero velikost izbrati:
- obseg prsnega koša: 57 cm
- dolžina od osnove vratu do repa: 40 cm
Se ta sistem ustrezno prilagodi tej morfologiji psa?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, glede na mere vašega psa bi velikost S morala ustrezati:
31245 Varnostni avtomobilski oprsnik S: 30–60 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
31245 Varnostni avtomobilski oprsnik S: 30–60 cm
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
julie
Pozdravljeni, kmalu bom pridobil mladička francoskega buldoga in ne poznam njegovih mer. Stara bo 2 meseca, ko jo bom dobil, in ne vem, ali bomo lahko obdržali isto velikost oprsnice, ko bo odraščala. Lahko mi prosim poveste, katera velikost bi bila prava? Lep pozdrav, Julie
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Spremeniti boste morali velikost oprsnice. Začeti boste morali z velikostjo S med prvimi tedni, a redno boste morali preverjati prileganje in preiti na večjo velikost, takoj ko bo to potrebno. Druga rešitev za prevoz je uporaba prevozne kletke, ki jo pustite v avtomobilu. Tako lahko že zdaj izberete primerno velikost za odraslega psa in bo uporabna takoj ob prihodu. To je varneje za vas, bolj praktično za ohranjanje čistoče vašega vozila in predvsem bolj pomirjujoče za mladička.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
coralie
Pozdravljeni, zanima me, ali se varnostni pas prodaja s tem pasom ali ga je treba kupiti posebej? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da je kratka varnostna povodec vključena. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
5 sporočila
claire
Zdravo, ali lahko to oprsnico uporabljamo tudi z povodcem za sledenje? Imam psičko (sibirski husky), ki se med sprehodi pogosto poskuša osvoboditi iz svojega sistema pritrditve (razen iz dresurnega ovratnika). Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Pas se lahko uporablja tudi zunaj avtomobila. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
elodie
Pozdravljeni, moja psička ima obseg prsnega koša 45 cm, obseg trebuha 45 cm in dolžino 40 cm. Katero velikost mi priporočate? Ali je ta naprava primerna za vse avtomobile? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo vam velikost M. Kratka vrvica ni primerna za Ford in Volvo (nadomestne zanke so na voljo ločeno) Prijazno, Madeline iz Zoomalia
2 sporočila
natacha
Zdravo,Kako velika je staffie? Ali se velikost prilagodi (od mladička do odraslega psa)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi izbrali pravo velikost, morate izmeriti obseg prsi in obseg trebuha vašega ljubljenčka. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
colette
Pozdravljeni, želel bi vedeti, katero velikost naročiti za psa, ki meri 48 cm v dolžino, ima obseg prsnega koša 46 cm in tehta 6,6 kg? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo velikost S. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
lucile
Pozdravljeni, rada bi vedela, katero velikost izbrati za mojega dvomesečnega Shiba Inuja. Ali je oprema dovolj nastavljiva, da jo uporabim do njegove odrasle velikosti? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Lucile
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite obseg prsnega koša vašega psa in se obrnete na tabelo velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
dominique
pozdravljeni, želel bi vedeti, katero velikost naj vzamem za svojega šestmesečnega zlatega prinašalca, mislim, da velikost L, saj bo še naprej pridobival na teži. Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam, da vzamete velikost L, saj bo bolje ustrezala v odrasli dobi. Lep pozdrav, Alexandra iz Zoomalia
3 sporočila
eliane
Pozdravljeni, potrebujem nasvet glede prevoza moje psičke, pudljice Nine, ki obožuje avtomobile, vendar je zelo nemirna, zato se odločam med varnostno mrežo in oprsnico! V pričakovanju vašega odgovora, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Predlagamo vam ta artikel: https://www.zoomalia.com/animalerie/siege-de-voiture-p-9287.html Vaša psička bo tako imela svoj prostor v vašem avtu, kar ji bo morda preprečilo preveč premikanja. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
laetitia
Pozdravljeni, moj pes ima 75 cm obsega prsnega koša in je 60 cm dolg, katero velikost naj izberem? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo vam velikost L. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
alexia
Pozdravljeni, kako vedeti, katero velikost izbrati za svojega psa? Kaj je treba izmeriti na njem, da to ugotovimo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da bi ugotovili velikost oprsnice za vašega psa, morate izmeriti obseg prsnega koša, ki ustreza prvi številki, in dolžino vratu do dna repa, ki ustreza drugi številki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia.