Vprašanja, razprave o izdelkih Ojačana zaščitna mreža
19 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
alicia
Pozdravljeni, glede velikosti mreže, ali 2x1,5 pomeni 3 metre ali 1,5 krat 1,5? Hvala vnaprej
1 sporočila
matthieu
Pozdravljeni, kako je mreža pritrjena? Ali so priloženi pritrdilni elementi? S spoštovanjem,
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni,DA, zdi se mi, da gre za vložke in vijake, čeprav jih moj mož ni uporabil. Odvisno od vaše podpore... Obstaja velik trak, dolžine in višine mreže, za njeno utrditev.Lep pozdrav,
3 sporočila
maureen
Pozdravljeni, živim v stari hiši in iščem zaščito, da bi lahko prezračevala svojo hišo, ne da bi moje mačke pobegnile. Iščem zaščito, ki bi jo lahko namestila pri vhodnih vratih. Ali je ta mreža primerna za vhodna vrata?
2 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ta mreža je zelo prožna. Lahko bi jo postavili pred vhodna vrata, vendar se mi ne zdi preprosto upravljati z vsakodnevnim prehajanjem čez vhod! Njena prožnost ne omogoča mački, da bi se nanjo povzpela, vendar bi morali najti sistem (estetski in praktičen), da bi vi lahko še naprej prehajali. Svoje sem namestil na ograje svojega vrta in deluje za blokiranje dostopa do ulice in okoliških vrtov. Lep pozdrav,
1 sporočila
agathe
Pozdravljeni, ali je mreža prožna ali toga? Izdelal bom sistem zavese, ki se odpira in zapira, vendar moram vedeti, ali je ta kovinska mreža dovolj prožna, da se lahko zlahka prepogne. Lep pozdrav.
3 sporočila
dounia
Pozdravljeni, ojačan je, vendar ostaja prožen in ga lahko brez težav pregibate. Filament je celo prispel pregiban v kvadratni embalaži. Upam, da vam to pomaga. Hvala.
3 sporočila
dounia
Za informacijo, sem mama mačjega mladička Smoothieja, ki ga vidite na balkonu v videu. Omrežje smo lahko zlahka namestili in je hkrati zelo trpežno.
3 sporočila
angelique
Pozdravljeni, potreboval bi 20 metrov ojačane zaščitne mreže za mačke. Na vaši spletni strani nisem našel mrež, ki bi bile daljše od 8 metrov. Ali jih morda izdelujete daljše? Če ne, kako lahko povežem mreže med seboj? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost nimamo mreže želene velikosti. Kljub temu je mogoče več mrež med seboj sestaviti, toda za učinkovito delovanje izdelka vam to odsvetujemo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
samantha
Pozdravljeni, je mogoče prilagoditi mrežo za okno manjših dimenzij? Hvala za vašo pomoč. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Odsvetujemo rezanje te mreže.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Odsvetujemo rezanje te mreže.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
evelyne
Pozdravljeni, ali se olivno zeleno zaščitno mrežno ograjevanje, nameščeno na balkonu, vidi od zunaj? Za informacijo sem v 5. nadstropju. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Dober dan, Mreža ni prozorna, zato bo res vidna od zunaj. Vendar pa ste v 5. nadstropju, zato bo treba dvigniti glavo in posvetiti vso pozornost, da bo ta vidna od spodaj vaše stavbe. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
patricia
Pozdravljeni,
Želim zapreti pergolo iz kovanega železa na treh straneh z zaščitnimi mrežami, prav tako tudi streho, da preprečim mačkam pobeg. Velika je 3 metre v dolžino in 3 metre v širino ter 2,80 metra v višino.
Če naročim 4 zaščitne mreže velikosti 4 metre x 3 metre. Ali jih bom lahko enostavno namestil?
Kako naj namestim mreže, da bodo popolnoma učinkovite?
Lep pozdrav
Želim zapreti pergolo iz kovanega železa na treh straneh z zaščitnimi mrežami, prav tako tudi streho, da preprečim mačkam pobeg. Velika je 3 metre v dolžino in 3 metre v širino ter 2,80 metra v višino.
Če naročim 4 zaščitne mreže velikosti 4 metre x 3 metre. Ali jih bom lahko enostavno namestil?
Kako naj namestim mreže, da bodo popolnoma učinkovite?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to bi moralo ustrezati. Svetujemo vam, da mreže med seboj povežete z vezicami, da preprečite živalim izhod.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
brice
Pozdravljeni, ali se mreža lahko obreže? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo rezanje te mreže. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
3 sporočila
anaïse
Pozdravljeni, pri dvojnem steklu na okenskem okviru, mi lahko poveste, ali bi, če bi se odločil za nakup tega izdelka, to preprečilo zapiranje okna?? In s čim se to drži?? Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To drži s pomočjo kavljev, moznikov in privezovalnih vrvi ter glede na način namestitve, lahko resnično prepreči zapiranje okna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
To drži s pomočjo kavljev, moznikov in privezovalnih vrvi ter glede na način namestitve, lahko resnično prepreči zapiranje okna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia