Vprašanja, razprave o izdelkih Valjček za igro z zvončkom Natural Living

100% stranke

priporočam ta izdelek

12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angélique
32 sporočila
angélique fr
Dober dan, ali lahko to uporabim za mojo podgano? Hvala
christine
3 sporočila
christine fr
Mislim, da velja tudi za vse glodalce. Paziti je treba na zvonček - odstraniti ga je treba, ko bodo prečke pregriznjene, ker lahko zvonček izpade in poškoduje žival.
Marine
1 sporočila
marine fr
Da, velja za vse glodalce!!! Ampak kot sem prebral v drugem komentarju, res je treba biti pozoren na zvonček, ko vaš glodalec obrablja lesene prečke ... Moja zajklja obožuje to igro
Léa
1 sporočila
léa fr
To je zagotovo za vse glodalce! To je precej prijetna igrača za njih. Samo pazite na zvonček, ki je notri.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Mislim, da lahko to uporabljajo vse glodavce. Moja zajklja ga je v vsakem primeru pojedla!!!
VALERIE
1 sporočila
valerie fr
Imam jih 3, enega za mojega ušesnega zajca in ostale za moje morske prašičke. Od vseh treh je zajec tisti, ki se z igračo igra največ, nobeden ni uničil igrače.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, za katero vrsto lesa gre? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, uporabljen les je Cunninghamia lanceolata (kitajska aravkarija). Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Léa
40 sporočila
léa fr
Pozdravljeni, ali je ta igrača primerna za pritlikavega kunca (za v ogradi)? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta igralna rola bo zelo primerna za vašega pritlikavega kunca!

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
soraya
10 sporočila
soraya fr
Ali bi bilo to dovolj močno za mojega pritlikavega zajca in ali bi se lahko zabaval s tem, ne da bi v 10 minutah ostala samo zvonček?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta igrača za glodalce bi morala biti trpežna za vašega pritlikavega zajca. Brusil bo zobe na njej in zvonček ga bo zagotovo zabaval! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo