Vprašanja, razprave o izdelkih Valjček za igro z zvončkom Natural Living
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
32 sporočila
angélique
Dober dan, ali lahko to uporabim za mojo podgano? Hvala
3 sporočila
christine
Mislim, da velja tudi za vse glodalce. Paziti je treba na zvonček - odstraniti ga je treba, ko bodo prečke pregriznjene, ker lahko zvonček izpade in poškoduje žival.
1 sporočila
marine
Da, velja za vse glodalce!!! Ampak kot sem prebral v drugem komentarju, res je treba biti pozoren na zvonček, ko vaš glodalec obrablja lesene prečke ... Moja zajklja obožuje to igro
1 sporočila
léa
To je zagotovo za vse glodalce! To je precej prijetna igrača za njih. Samo pazite na zvonček, ki je notri.
1 sporočila
sandrine
Mislim, da lahko to uporabljajo vse glodavce. Moja zajklja ga je v vsakem primeru pojedla!!!
1 sporočila
valerie
Imam jih 3, enega za mojega ušesnega zajca in ostale za moje morske prašičke. Od vseh treh je zajec tisti, ki se z igračo igra največ, nobeden ni uničil igrače.
1 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, za katero vrsto lesa gre? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabljen les je Cunninghamia lanceolata (kitajska aravkarija). Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
40 sporočila
léa
Pozdravljeni, ali je ta igrača primerna za pritlikavega kunca (za v ogradi)? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta igralna rola bo zelo primerna za vašega pritlikavega kunca!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
10 sporočila
soraya
Ali bi bilo to dovolj močno za mojega pritlikavega zajca in ali bi se lahko zabaval s tem, ne da bi v 10 minutah ostala samo zvonček?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta igrača za glodalce bi morala biti trpežna za vašega pritlikavega zajca. Brusil bo zobe na njej in zvonček ga bo zagotovo zabaval! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia