Vprašanja, razprave o izdelkih Proso rumena Vadigran v grozdu Proizvedeno v Franciji

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Christian
2 sporočila
christian fr
Pozdravljeni,Zakaj je navedeno 1 kg, če pa, ko dodam v košarico skupaj z drugim artiklom (4 kg semen za papige), skupna teža mojih artiklov znaša približno 4,3 kg? Hvala.Lep pozdrav,Christian.
Sylvia
1 sporočila
sylvia fr
Pozdravljeni, če ste izbrali različico za 2,99 €, paket vsebuje le 250 g (da, opis je napačen). Če dejansko želite 1 kg, morate izbrati različico za 7,99 €. Lep dan.
Sophie
2 sporočila
sophie fr
PozdravljeniDa, to je tako, kot navaja Sylvia_D, in za to morate odviti stran, da vidite podrobnosti, vendar trenutno 1kg ni na voljo... Lep dan vam želim.
CHRISTINE
5 sporočila
christine fr
Gre za kilogram, če ste plačali 7,99 evra, je več vrst prosa in različnih tež.
Michel
2 sporočila
michel fr
Oba paketa, ki sem ju kupil, navajata 1 kg in tudi tehtata točno 1 kg.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo