v pozabo
Pozdravljeni vsi, tole kratko sporočilo pišem, da ne bi padel v pozabo, potem ko sem svetoval mnogim ljudem, kako začeti, vzdrževati in skrbeti za njihov akvarij, ti pa izginejo, ne da bi se vsaj zahvalili in nam omogočili, da bi uživali vsaj v kakšni fotografiji njihovih akvarijev.
No, v glavnem samo to, da če imate dovolj časa za spraševanje nasvetov vsak dan, tudi po e-pošti in telefonu, si vzemite vsaj čas, da objavite fotografijo vašega akvarija, da lahko vidimo rezultat.
Pozdravljen Franck,
Popolnoma se strinjam s tabo
živjo ti
lahko narediš predstavitev sebe in svojih akvarijih
živjo Steph in Bubule
hvala
Živijo Franck,
Na žalost nimam akvarija, vendar sem velika ljubiteljica foruma... in vidim, da si tudi ti ;-)
Zelo si želim imeti akvarij, ker sem odraščala z očetom, ki je strasten ljubitelj (potapljač in morski akvarij), ampak trenutno na žalost nimam prostora doma. Morda nekoč!
Se vidimo kmalu!
živjo gospodična ali gospa
sam sem začel z akvaristiko zaradi očeta ali zahvaljujoč njemu, imel je do 7 akvarijev pri sebi
imam 240L skupnostni akvarij, specializiran za gupije, postopoma ga želim spremeniti v ekskluzivno amazonski samo z neonkami
drugače pa sem iz Haute-Normandie, v Evreuxu v regiji Eure, star sem 30 let in se z akvaristiko ukvarjam že 20 let, od tega 15 let samo z gupiji.
bilo bi super, če bi lahko videl tvojo fotografijo namesto malega glodavca
se vidimo kmalu
poljubčki
Živjo Franck,
Stara sem 26 let, poročena in pogosto obiskujem forum, da ponudim nasvete (glede na moje sposobnosti!).
Drugače pa je slika malega glodalca veliko bolj zanimiva kot moja slika hi hi
Se vidimo kmalu Franck
živjo Sandra
če te prosim za fotografijo, je to zato, ker rad vidim, s kom se pogovarjam.
Pravkar sem pridobil drugi 240L in končno bom lahko naredil svoj amazonski akvarij
najprej ga bom očistil, nato napolnil z vodo in potem bomo videli
Pozdravljeni, tukaj je moj akvarij, ki sem ga začel pred enim mesecem in poskušam ustvariti nizozemski akvarij. Trenutno je v njem 25 kardinalov, nameravam dodati jato bakrenih tetr ter približno dvajset kozic.
@micalement Laurent
Roma240
t°=21 Ph=7,0
Preneseno z ImageShack.us Preneseno z ImageShack.us
Pozdravljeni vsi...
Kmalu bom moral naseliti akvarij s 180 litri ogrevane sladke vode... okrašen z rastlinami...lesom...koreninami...gramozom...in razprševanjem C02....Rad bi vanj postavil pritlikave ciklide ali druge ribe, pod pogojem, da se med seboj ujemajo......ali mi lahko daste približen seznam teh rib, da ne bi kupil česarkoli, če me neprimerno svetujejo šaljivi prodajalci....!
Hvala vam....
Dober večer, Roland,
z veseljem bi videl afriške ciklide iz rodu:
- Pelvicachromis Pulcher (1 par),
- Hemigrammopetersius Caudalis (10 primerkov, ker so družabni),
- Eutropiellus Buffei (5/6 primerkov, ker so družabni),
- Synodontis Nigriventris (4 primerki).
Seveda z akvarijem, kot si ga opisal, za filtracijo, ki je trikratna prostornina/uro, menjavo vode od 15 do 20 % tedensko.
Akvafilni pozdrav.
Dober večer, Franck,
kako napreduješ s tvojim akvarijem 500 l?
Dober večer, Sandra,
z dovoljenjem tvoje družine bomo prišli in našli prostor, tudi če bo treba podreti zid in povečati (seveda se šalim).
Če se enkrat odločiš, bomo seveda tam, da pomagamo.
Prijazno in z ljubeznijo do akvaristike obema.