Vprašanja, razprave o izdelkih
8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni, imam pogona, starega približno 6-7 mesecev, in zanima me, ali bi bila ta svetilka primerna zanj tudi dolgoročno, morda celo, ko bo odrasel? Hvala
2 sporočila
bertrand
Ali bi bila ta žarnica primerna za hetmannovo želvo z velikimi potrebami po UVB? Ali je premočna?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica je primerna za želvo Hermann. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, ali sta "Ampoule Reptile UVB 200 13W" in "Ampoule à faisceau étroit Sun Glo R20 75W" primerni na razdalji 30 cm za mladega Pogona Vitticeps v terariju velikosti 60x60x60 cm? In ali sta primerni tudi, ko bo odrasel v terariju velikosti 120x60x60 cm? Če ne, kaj mi priporočate? Vnaprej hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za UVB to ustreza. Vendar pa bo za vročo točko žarnica Sun Glo 75W morda nekoliko prešibka. Priporočamo vam 100W. To namestitev boste lahko spet uporabili v večjem terariju, toda v vsakem primeru je bistvena uporaba termostata za nadzor temperature in prilagajanje, če je potrebno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
philippe
Zdravo, ne razumem vašega prejšnjega odgovora. Vrh ExoTerra se lahko uporablja z žarnicami do največ 26 W, ta pa ima 26 W, zakaj je torej ne bi mogli uporabiti?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta žarnica je dejansko združljiva in se lahko uporablja z galerijo Exo Terra. Prosimo vas, da nam opravičite za to napako. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kévin
Pozdravljeni, naročil sem Exo Terra galije dolžine 60 cm. Ali je ta žarnica primerna in ali žarnica tudi greje? Če ne, katero grelno žarnico mi priporočate za Exo Terra galije? Hvala vnaprej. Lep pozdrav, gospod Baussart
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Kupili ste Compact Top galerijo za fluorescentno svetilko. Ta galerija je primerna za kompaktne fluorescentne sijalke ali nizkoenergijske žarnice (do 26W). Takšna vrsta žarnic ni priporočljiva za galerijo, ki ste jo kupili. Zato je treba uporabiti naslednje vrste žarnic: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia