Uporabnost mačjega drevesa?
Pozdravljeni vsi,
Imate doma mačje drevo?
Nekateri uporabniki sprašujejo o uporabnosti mačjega drevesa, in zoomalia jim odgovarja, da je to nepogrešljiv pripomoček predvsem za notranje mačke.
Preberite naš članek na blogu "Je mačje drevo nujno?" !
Dejansko je uporabnost tega predmeta v njegovi učinkovitosti all-in-one za mačke. Da preprečite uničenje pohištva, je priporočljivo izbrati mačje drevo z brusilnikom za kremplje, kot je naša najnovejša novost zoomalia Mačje drevo ZOLIA MALOU 45cm.
Omogoča tudi zabavo živali in ji pomaga narediti nekaj fizičnih vaj za ohranjanje forme.
Pozor, pomembno je izbrati mačje drevo, ki je primerno za vašega spremljevalca.
Vse informacije, ki jih iščete, najdete v našem članku "Kako izbrati pravo mačje drevo?".
Odkrijte naš izbor mačje drevo !
Prepričan sem, da je mačje drevo v hiši zelo uporabno. Navsezadnje imamo svoj kavč, zakaj mačka ne bi imela pravice do svojega prostora? Prav, čeprav si na koncu prilastijo vse prostore v hiši . Ampak to, da ima mačka svoj prostor za igro in počitek, se mi zdi nujno, da se počuti dobro. Poleg tega ga lahko postavimo v notranjost, v klet, celo včasih zunaj, odvisno od modela! Poskrbeti, da se naši mali felini počutijo dobro v našem domu, je bistvenega pomena.
Popolnoma se strinjam! Mačje drevo je NUJNO za dobro počutje vaših mačk, zlasti za tiste, ki živijo v stanovanju.
Mačje drevo postane prostor za igro, počitek, za brušenje krempljev ali celo za prevlado v prostoru.
Iskreno menim, da naše mačke to potrebujejo :)
Pozdravljeni vsi skupaj, resnično menim, da je mačje drevo izjemno pomembno za naše male kosmatince, saj potrebujejo, da se lahko razgibajo in nabrusijo svoje kremplje. Moji mucaji mi vedno pokažejo, kako so srečni, preden mi nekaj zahtevajo, kar je zelo zabavno, so zares ljubki.
Po drugi strani pa sem ravnokar naročil nov steber, da bi zamenjal stari in poškodovani steber mačjega drevesa, ki je zelo preprosto, samo niša spodaj, ki služi kot baza za namestitev stebra na vrhu, ampak vijak iz Poteau Zoomalia je prekratek,
Kdo bi mi lahko pomagal ugotoviti, kako bi lahko s pomočjo vijaka poskusil združiti obe vijaka, da bi lahko spravil vijak stebra skozi luknjo, medtem ko je plošča predebela, hvala za vašo pomoč.