Uporabnost mačjega drevesa?

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Equipe
134 sporočila
equipe fr

Pozdravljeni vsi,

Imate doma mačje drevo?

Nekateri uporabniki sprašujejo o uporabnosti mačjega drevesa, in zoomalia jim odgovarja, da je to nepogrešljiv pripomoček predvsem za notranje mačke.

Preberite naš članek na blogu "Je mačje drevo nujno?" !

Dejansko je uporabnost tega predmeta v njegovi učinkovitosti all-in-one za mačke. Da preprečite uničenje pohištva, je priporočljivo izbrati mačje drevo z brusilnikom za kremplje, kot je naša najnovejša novost zoomalia Mačje drevo ZOLIA MALOU 45cm.

Omogoča tudi zabavo živali in ji pomaga narediti nekaj fizičnih vaj za ohranjanje forme.

Pozor, pomembno je izbrati mačje drevo, ki je primerno za vašega spremljevalca.

Vse informacije, ki jih iščete, najdete v našem članku "Kako izbrati pravo mačje drevo?".

Odkrijte naš izbor mačje drevo !

Christophe
4 sporočila
christophe fr

Prepričan sem, da je mačje drevo v hiši zelo uporabno. Navsezadnje imamo svoj kavč, zakaj mačka ne bi imela pravice do svojega prostora? Prav, čeprav si na koncu prilastijo vse prostore v hiši . Ampak to, da ima mačka svoj prostor za igro in počitek, se mi zdi nujno, da se počuti dobro. Poleg tega ga lahko postavimo v notranjost, v klet, celo včasih zunaj, odvisno od modela! Poskrbeti, da se naši mali felini počutijo dobro v našem domu, je bistvenega pomena.

Tatiana
1 sporočila
tatiana fr
Pozdravljeni,Za mačka, ki ne pride veliko ven, je to nujno! To mu daje prostor na višini, kjer se počuti varno in ima pogled na ljudi v stanovanju. Poleg tega lahko na njem brusi svoje kremplje. Za opomnik je namen lastnikov zagotoviti življenje z čim MANJ stresa za naše mladičke in jim pomagati, da se stresa znebijo.Lep pozdrav,Tatiana
Pierre
4 sporočila
pierre fr

Popolnoma se strinjam! Mačje drevo je NUJNO za dobro počutje vaših mačk, zlasti za tiste, ki živijo v stanovanju.

Mačje drevo postane prostor za igro, počitek, za brušenje krempljev ali celo za prevlado v prostoru.

Iskreno menim, da naše mačke to potrebujejo :) 

Françoise
1 sporočila
françoise fr

Pozdravljeni vsi skupaj, resnično menim, da je mačje drevo izjemno pomembno za naše male kosmatince, saj potrebujejo, da se lahko razgibajo in nabrusijo svoje kremplje. Moji mucaji mi vedno pokažejo, kako so srečni, preden mi nekaj zahtevajo, kar je zelo zabavno, so zares ljubki.

Po drugi strani pa sem ravnokar naročil nov steber, da bi zamenjal stari in poškodovani steber mačjega drevesa, ki je zelo preprosto, samo niša spodaj, ki služi kot baza za namestitev stebra na vrhu, ampak vijak iz Poteau Zoomalia je prekratek,

Kdo bi mi lahko pomagal ugotoviti, kako bi lahko s pomočjo vijaka poskusil združiti obe vijaka, da bi lahko spravil vijak stebra skozi luknjo, medtem ko je plošča predebela, hvala za vašo pomoč.

Laura
1 sporočila
laura fr
Zdravo, ne, ni preveč nujno, niti obvezno, ker sem kupil mačje drevo, da bi mu bilo udobno in seveda, da bi brusil kremplje in spal, da bi mu bilo mehko in prijetno, a verjemite, redko ga uporablja. Na začetku ga je hitro pregledal, zdaj ga uporablja, ko mu ustreza, a vseeno ga hranim. Drevo je kot hišica in ima več mest, kjer se lahko uleže, vendar ima raje kavč ali tla in trde vogale, kar je precej nenavadno lool... Torej, to je to. Komaj sem čakal, da mu ga kupim, haha.
Luc
5 sporočila
luc fr
Pri meni je enako, mačje drevo je nenehno prazno, odeja na kavču je zmagala...

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo