Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni steber za praskalno drevo premer 9 cm
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anne
Pozdravljeni, zelo sem nezadovoljen z kakovostjo mojega zadnjega naročila, steber je bil okvarjen že po enem tednu (vrv se je pretrgala v manj kot tednu dni)...
1 sporočila
françoise
Pozdravljeni,
Premer nadomestnega stebru za univerzalno mačje drevo je 9 cm, ali je to vključno z vrvjo ali samo nosilec (valj)?
Hvala
Premer nadomestnega stebru za univerzalno mačje drevo je 9 cm, ali je to vključno z vrvjo ali samo nosilec (valj)?
Hvala
1 sporočila
nelly
Že nekaj časa sem zamenjal svoj steber. Ta sedaj podpira posteljico iz bananinih listov. Moja dva Ragdolla mu ne prizanašata, ampak steber je zelo trden. Eden od njiju se igra "plesalec ob drogu". Priporočam Nelly brez oklevanja.
2 sporočila
caroline
Pozdravljeni, ali so na drog že pritrjene palice?
1 sporočila
kevin
Pozdravljeni,Na fotografijah lahko vidite vijake, ki jih lahko privijete na konca.
1 sporočila
noelle
da, vijaki so priloženi k stebrom
1 sporočila
evelyne
V redu s Kevinovim in Noëllinim odgovorom, vijaki so priloženi k stebričku
2 sporočila
caroline
Hvala za vaše odgovore. Oprostite, ker vztrajam, ampak sem razumel/a, da so vijaki in palica, ki so na fotografiji, priloženi, toda ali je palica že nameščena na stebru ali je ločena skupaj z vijaki?
2 sporočila
mallaury
Vse je vključeno, načeloma, ker sem pravkar naročil 2 in eden izmed stebrov nima potrebnega materiala... Nič ni pritrjeno, to moramo namestiti sami, vendar je enostavno za instalacijo
1 sporočila
véronique
Pozdravljeni, palice niso priviti, so v majhni vrečki skupaj z vijaki.
1 sporočila
marjorie
Želel bi vedeti, ali se stebri prilegajo vsem vrstam mačjih dreves. Imam enega od vas, vendar se mi zdi, da premer in višina ne ustrezata nadomestnim stebrom.
2 sporočila
laura
Pozdravljeni,Da, stebri se prilagajajo na vsako mačje drevo, širina stebra glede na drevo mačke ni problematična, po drugi strani pa je lahko višina na nekaterih drevesih mačk prekratka, na primer, če dva stebra držita ploščo, zato je potrebno preveriti, kam želite namestiti steber
1 sporočila
christine
Da, vsi vijaki so priloženi k vsakemu stebričku.
1 sporočila
angéline
Pozdravljeni, ne glede na premer, sam sem vzel večjega (9 cm namesto 6 cm na začetku) in je popolnoma ustrezal; samo preveriti morate želeno višino (da vaše mačje drevo ne bo nestabilno), na spletni strani so naprodaj različne višine