Vprašanja, razprave o izdelkih
17 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sandra
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bodo pravokotne nastavljive univerzalne platforme kmalu spet na voljo? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, za ta izdelek nimamo datuma vračila. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
blandine
Dober večer Zanimam se za odstranljivo pravokotno platformo. Ali boste ponovno založeni? Lp
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta platforma je naročena pri našem dobavitelju in bo na voljo čez približno deset dni. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
louise
Pozdravljeni, želel bi naročiti pravokotno platformo in dve kotni platformi, vendar kdaj bodo pravokotne platforme na voljo prosim? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prihodnji konec tedna bi morali prejeti približno toliko. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
315008
Pozdravljeni, kdaj bodo pravokotne platforme ponovno na zalogi? Ali so združljive z vsemi kletkami?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Do danes še nimamo na zalogi pravokotnih platform. Obveščamo vas, da so platforme univerzalne in nastavljive. Pravzaprav se prilagajajo vsem kletkam za glodavce. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
7 sporočila
louise
Pozdravljeni, želel bi pravokotno nastavljivo platformo, kdaj bodo na voljo na zalogi? Hvala vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek trenutno ni na voljo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
milena
Pozdravljeni, rad(a) bi izbral(a) pravokotno platformo. Zdi se mi, da bi to lahko bila RIP UNI, vendar tudi v naslovu piše "kot". Priznam, da sem zmeden(a)...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, vabimo vas, da obiščete naslednjo povezavo: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateformes-pour-cages-rongeurs-rip-sf-et-rip-tris-sf-p-16783.html S spoštovanjem, Madeline iz Zoomalia
1 sporočila
christophe
zdravo, ali je normalno, da sem dobil le dve pritrdilni enoti za univerzalno platformo? Videla sem, da so drugi kupci imeli enako težavo, ker je zdaj ne morem uporabljati
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, svetujemo vam, da se obrnete na našo službo za stranke preko sledenja vašega naročila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
11 sporočila
gabrielle
Pozdravljeni, ali je ta kotna platforma nastavljiva in če je, kakšne so njene razširjene dimenzije? Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, univerzalna platforma RIP UNI je nastavljiva (meri med 40 in 64 cm), vendar ta artikel trenutno ni na voljo. Platforma RIP UNI TRIS pa je nastavljiva, saj ima odstranljive pritrdilne elemente za prilagoditev na vse rešetke. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
vanessa
Pozdravljeni,Ali so te platforme primerne za stopnice iste blagovne znamke? Ker na straneh ne vidim nobenih zarez, ki bi omogočale pritrditev stopnic na platformo?Vnaprej hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Platforme so prilagojene stopnicam. Zareze se nahajajo na stopnicah. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie