Vprašanja, razprave o izdelkih Lopatica za mačji pesek ultra

100% stranke

priporočam ta izdelek

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Angelina
3 sporočila
angelina fr
Ali je ta lopata primerna za pobiranje iztrebkov od morskih prašičkov skupaj s konopljino steljo? Hvala za vaš odgovor.
Océane
1 sporočila
océane fr
Pozdravljeni, to lopatko sem vzel za pobiranje podganjih iztrebkov v konopljinem steljišču. Menim, da je lopatka nekoliko prevelika in bolj primerna za mačja stelja, ki se spremeni v pesek/prah. Luknje niso dovolj velike, da bi konoplja dobro prešla skozi. Je uporabna, vendar mislim, da ni najbolj primerna za konopljina steljišča. Škoda, da Zoomalia ne razvrsti lopatk po kategorijah primerne stelje... Lahko bi poudarili, da je ta bolj primerna za mačke, tako kot je risba mačke na etiketi. Lep pozdrav.
corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije? Hvala lepa
Alena
1 sporočila
alena fr
Pozdravljeni gospa, spodaj so mere izdelka, ki sem ga kupil. LOPATA Širina spodnjega dela 12,8 cm Širina zgornjega dela 11,7 cm Višina 16,1 cm Globina 3,4 cm ROČAJ Dolžina 16,7 cm Širina ob lopati 5 cm Širina v sredini 2,1 cm Širina na vrhu 3 cm MREŽA na lopati (dimenzije lukenj) Širina 2,5 mm Višina 1,35 cm SKUPNA dolžina izdelka 32,8 cm Lep dan vam želim.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo