Vprašanja, razprave o izdelkih Balle ULTRA BALL Chuckit!
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
astrid
Pozdravljeni, imam enoletno belgijsko ovčarko (malinois); katero velikost je pravilna in kateri metalec gre z njo? Hvala vam, Astrid
1 sporočila
florian
Zložljiv izstreljevalnik z žogo velikosti M Top Plus je težje najti izstreljevalnik velikosti L, ki bi ustrezal žogici za tenis približno
2 sporočila
andree
Za mojega španjela sem izbral velikost M. Tako se mi zdi velikost L primerna za malinois psa. Glede primernega izstreljevalnika bo verjetno težko najti.
2 sporočila
betty
BonjourJ'ai 4 staffiji, od katerih eden vse uniči, katero velikost naj vzamem, prosim?
1 sporočila
sofiane
Potrebujete Kong Extreme žogico (črne barve)
1 sporočila
thibaut
Pozdravljeni, imam staffyja in sem izbrala srednjo velikost. Je popolno
5 sporočila
anne
Imam samico velikanskega šnavcerja, ki uniči vse žoge. Odločila sem se za velikost M, ker obožuje to žogo in čeprav se žoga sčasoma vseeno poškoduje, zdrži precej dolgo; po igri ji je ne puščam predolgo, da je preveč ne prežveči. In to je žoga, ki jo uporabljam samo za športne aktivnosti z njo kot nagrado.
1 sporočila
lauriane
Pozdravljeni, veste, kdaj jih boste prejeli? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, trenutno za ta izdelek nimamo določenega datuma ponovnega prihoda. Prosimo, sprejmite naše opravičilo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
marc
Pozdravljeni, Kakšno velikost naj naročim za uporabo s lansirnikom CHUCKIT 12m? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrebna je velikost Medium (M) ref 62548. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia