uhajanje filtra tetratec
Pozdravljeni, pravkar sem kupil filter tetratec ex600 za 69 evrov in ob nameščanju črpalke sem opazil puščanje, ki prihaja iz rezervoarja tam, kjer so ventili. Zato izpraznim vodo, se prepričam, da sem vse dobro zaprl, ponovno namestim filter in čez 10 minut ponovno pušča. Izdelek je torej okvarjen.
Imam Zen garancijo. Kako poteka postopek vračila?
Prebral sem, da glede na pogoje prodaje stroške vračila nosim jaz, vendar me zanima, ali Zoomalia vseeno povrne stroške vračila? Konec koncev to ni moja krivda, če mi prodajo izdelek, ki pušča...
Dober večer, Tommy,
za filtre, je včasih bolje biti potrpežljiv in kupiti boljše (Eheim npr.).
Glede tvoje težave se moraš obrniti na Zoomalia.
S akvarističnimi pozdravi.
Pravkar sem dobil nov motorni blok od servisa, vendar je moja puščanja še vedno prisotna. Začel sem biti malce naveličan, in očitno Zoomalia ne more povrniti denarja za tako pokvarjen izdelek brez soglasja dobavitelja... Ali je kdo že imel spor z Zoomalio glede kakšnega izdelka?
Pozdravljen Tommy,
enkrat sem imel težavo z napravom zaradi težav s prevoznikom tistega časa, pri Zoomalia sem uredil potrebno in po dveh mesecih je bilo vse urejeno (dejansko je potreben dogovor dobavitelja); če se ti zdi, da čakaš predolgo, te nič ne ovira, da poskusiš poiskati predstavnike blagovne znamke.
Še enkrat ti povem, da je za nekatere naprave bolje kupiti priznane znamke, ki slovijo po zanesljivosti (tudi če so nekoliko dražje).
Z akvarijskimi pozdravi.