Vprašanja, razprave o izdelkih
15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
brigitte
Pozdravljeni, ali mi lahko poveste, če je to primerno za dve morski prašički?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to zavetišče je zasnovano za morski prašiček. Kljub temu je lahko nekoliko premajhno za dva morska prašička. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
18 sporočila
justine
Ali jo lahko postavimo v notranjost
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam to, saj bi se zaradi vlage zavetišče poškodovalo. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
alisson
Zdravo, ali bo moj zajec začel gristi to posteljo, če jo dam v njegovo kletko? Ali je nevarno, če bi začel to gristi? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, žal ne moremo predvideti vedenja vašega zajca. Ta izdelek je posebej zasnovan za glodavce, zato ne predstavlja tveganja za vašo žival. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
sébastien
Pozdravljeni, ali je to zavetje na voljo samo v modro-oranžni barvi? Lep dan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To zavetišče je zdaj na voljo samo v sivo/zeleni barvi. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, ali bi bilo to udobno zavetje primerno za činčilo? Hvala! Lep dan!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to zavetje bi lahko ustrezalo vašemu činčili. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
delphine
zdravo, je velikost primerna za pritlikavega ovna (zunanjo kletko)? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
To zavetje bi moralo ustrezati. Preverite glede na dimenzije vašega zajca.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
To zavetje bi moralo ustrezati. Preverite glede na dimenzije vašega zajca.
S spoštovanjem,
Ekipa Zoomalia
10 sporočila
soraya
Pozdravljeni, ali bi bil ta izdelek primeren za pritlikavega angora zajca kot manjša postelja, ali mi priporočate izdelek, ki bi bil bolj primeren za njegovo majhnost?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek mu bo zelo ustrezal. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
4 sporočila
brigitte
ZAKAJ GA NE NAREDITE V DVEH BARVAH? ZA SAMICE BI BILO DOBRO, DA GA PONUJATE V ROZA, ZA SAMCE PA V MODRI BARVI, MENIM, DA BI VEČINI VAŠIH STRANK, KI SO PO MOJEM MNENJU PREDVSEM ŽENSKE. toda lahko se motim. S POZDRAVOM B.P
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Nimamo izbire, saj je to glede na izdelke, ki nam jih ponuja dobavitelj, vendar bomo vaše predloge posredovali našemu dobavitelju.S spoštovanjem,Ekipa Zoomalia