Vprašanja, razprave o izdelkih Udobna vreča za mačje drevo smetanove barve

80% stranke

priporočam ta izdelek

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Alizée
1 sporočila
alizée fr
Pozdravljeni, Vonj materiala odvrača moje mačke. Zdi se mi, da ni mogoče oprati mačje torbe (ni ježkov...). Lahko mi svetujete (kako in katere izdelke uporabiti (ali se jim izogniti) za ročno pranje, hkrati pa ohraniti puhast videz po sušenju, ne da bi pri tem zarjavela kovinska struktura, na primer...)? Poleg tega, super hitra dostava, škatla v zelo dobrem stanju! Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ročno pranje ob pazljivem izogibanju močenja kovinskega obroča je mogoče, lahko uporabite mlačno vodo in marsejsko milo.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Alison
2 sporočila
alison fr
Pozdravljeni, moj maček tehta 5kg, ali je ta vreča primerna za njegovo težo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Odsvetujemo vam ta artikel za mačko težko 5 kg. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, je ta dodatek primeren za mačko težko 8 kg in za vijake M10? Hvala vnaprej.
audrey
1 sporočila
audrey fr
Pozdravljeni, moj maček tehta 10 kg, ali je ta torba primerna zanj?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Na žalost ne, ta torba ne bo primerna za težo vaše mačke. S spoštovanjem, Christelle iz Zoomalie
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Dober večer, ali se to gnezdo prilagodi na drevo Morella?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta udobna vreča se prilega večini mačjih dreves. Namestiti jo je treba po namestitvi stebra na pritrdilni vijak. Kljub temu pa, če želite v mačje drevo Morella vstaviti to gnezdo, ne boste imeli veliko možnosti namestitve. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
camille
1 sporočila
camille fr
Pravkar sem prejel torbo, zelo sem presenečen, ker kot je videti na sliki, sem mislil, da gre za pritrditev, ki se jo zategne na deblu drevesa, vendar gre za miniaturno luknjo, ne razumem, kako naj jo namestim na svoje drevo
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Pritrditi ga morate med dva stebra, vstavite luknjo v vijak, ki služi za povezavo dveh stebrov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo