Vprašanja, razprave o izdelkih Udobno ležišče za glodalce Zolia - na voljo v dveh velikostih
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
guy
Pozdravljeni, kateri model je primeren za zdravega morskega prašička? Hvala.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni, mislim, da bo velikost M pravšnja.
1 sporočila
sarah
Potrjujem za velikost M! Imam dve samski morski prašički in velikost S je za njiju premajhna.
1 sporočila
justine
Jaz sem si tudi izbral velikost M, trenutno je zanj malo preveliko. Nabavil sem dva, da lahko operem "udobno gnezdece" in izmenjujem med njima.
1 sporočila
chantal
Potrjujem tudi velikost M. Bolj ustreza manjšim glodavcem, kupila sem ga za mladega pritlikavega zajca in je premajhen.
5 sporočila
emmanuelle
Kar se tiče mene, izbral sem velikost M in je bila popolna. Zdaj ustreza našemu mladičku staremu 2 meseca in pol (2kg100)
1 sporočila
katalyne
Jaz sem vzela velikost M in je popolna, moj morski prašiček tehta 1,350 kg. Obožuje svoje ležišče, kupila sem jih dva, da lahko izmenjujem.
1 sporočila
francoise
Pozdravljeni. Velikost M za našega prašička. In naročili smo jih tudi 2, da ju lahko izmenjujemo med pranjem!
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, izbral sem velikost M za morskega prašička, ki tehta 1kg290, in dvojno količino za izmenjavo med pranjem.
2 sporočila
stéphanie
Dober večer, izbral(a) sem velikost M.
3 sporočila
catherine
Velikost M za morskega prašička običajne velikosti. Moji jih obožujejo in se enostavno perejo.
2 sporočila
gaëlle
Pozdravljeni, za odrasle in zdrave morske prašičke priporočam velikost M. Vendar pa je za rotacijo "pranja" potrebno najmanj 2 kosov.