Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja in pasja postelja ZOLIA Bucky v sivi barvi
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
nawel
Pozdravljeni, prejel sem pasjo uto, vendar je ne morem zapreti, kaj naj naredim? Naj vam jo vrnem? Imam občutek, da je zapiranje popolnoma narobe zasnovano. Hvala za vaš odgovor
1 sporočila
tiphaine
Če se prav spomnim, je narejeno namenoma, da jo skrijem. Nočem govoriti neumnosti, ker jo imam že kar nekaj časa, ampak mislim, da sem jo prvotno sestavil narobe in nato obrnil. Upam, da vam bo to v pomoč.
1 sporočila
caroline
Pozdravljeni! Vzemite obe strani vaše niše (z vdolbinami navznoter) in jih postavite tako, da sta obe zadnji strani obrnjeni ena proti drugi. Majhen zatič na začetku zadrge naj bo nasproti večjega, ki je začetek zadrge. Sestavljanje naj bo tam, kjer so prezračevalne luknje v obliki mačje tačke. Prepričajte se, da je zadrga na tem mestu pravilno nameščena. Nato samo sledite postopku kot pri zapenjanju jakne in zadrgo potegnite navzgor, da zaprete vse skupaj. Tako obkrožite nišo. Upam, da vam bo to pomagalo! Moji mački jo obožujejo že vrsto let, bilo bi škoda, da bi jih vrnili.
2 sporočila
jose pedro
Pozdravljeni, Caroline_G vam daje pravo metodo, tudi jaz sem storil enako, zelo preprosto.
2 sporočila
jose pedro
Objavil sem fotografijo začetka zaprtja. Lep pozdrav.