Vprašanja, razprave o izdelkih Mačja in pasja postelja ZOLIA Bucky v sivi barvi

100% stranke

priporočam ta izdelek

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nawel
1 sporočila
nawel fr
Pozdravljeni, prejel sem pasjo uto, vendar je ne morem zapreti, kaj naj naredim? Naj vam jo vrnem? Imam občutek, da je zapiranje popolnoma narobe zasnovano. Hvala za vaš odgovor
Tiphaine
1 sporočila
tiphaine fr
Če se prav spomnim, je narejeno namenoma, da jo skrijem. Nočem govoriti neumnosti, ker jo imam že kar nekaj časa, ampak mislim, da sem jo prvotno sestavil narobe in nato obrnil. Upam, da vam bo to v pomoč.
Caroline
1 sporočila
caroline fr
Pozdravljeni! Vzemite obe strani vaše niše (z vdolbinami navznoter) in jih postavite tako, da sta obe zadnji strani obrnjeni ena proti drugi. Majhen zatič na začetku zadrge naj bo nasproti večjega, ki je začetek zadrge. Sestavljanje naj bo tam, kjer so prezračevalne luknje v obliki mačje tačke. Prepričajte se, da je zadrga na tem mestu pravilno nameščena. Nato samo sledite postopku kot pri zapenjanju jakne in zadrgo potegnite navzgor, da zaprete vse skupaj. Tako obkrožite nišo. Upam, da vam bo to pomagalo! Moji mački jo obožujejo že vrsto let, bilo bi škoda, da bi jih vrnili.
JOSE PEDRO
2 sporočila
jose pedro fr
Pozdravljeni, Caroline_G vam daje pravo metodo, tudi jaz sem storil enako, zelo preprosto.
JOSE PEDRO
2 sporočila
jose pedro fr
Objavil sem fotografijo začetka zaprtja. Lep pozdrav.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo