Vprašanja, razprave o izdelkih Udoben in obojestranski mačji vzglavnik

50% stranke

priporočam ta izdelek

5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Laurine
38 sporočila
laurine fr
Pozdravljeni, ali je ta blazina priporočljiva za pritlikave zajce?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ta vzglavnik bo za zajca prevelik. Priporočamo naslednja dva modela, ki sta posebej prilagojena:

https://www.zoomalia.com/animalerie/lit-douillet-pour-rongeurs-p-9163.html
https://www.zoomalia.com/animalerie/lit-reversible-pour-rongeur-rody-cosy-maxi-p-20358.html

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Elise
1 sporočila
elise fr
Pozdravljeni, ali lahko ta vzglavnik operem v pralnem stroju? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta vzglavnik je primeren za ročno pranje. Pranje v stroju se odsvetuje. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Cindy
5 sporočila
cindy fr
koliko je visoko to ležišče? Ker imam zelo majhnega mucka... In malo se lenari, da bi šla v košaro, ki jo ima trenutno, seveda, ko sem jaz tam, ker drugače gre sama noter!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Dimenzije tega ležišča so 47 x 38 cm. Gre za precej udobno ležišče, ki je dovolj debelo in lahko popolnoma ustreza mucku (lahko ga bo še naprej uporabljal, ko odraste).

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo