uši pri kanarčkih

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr
<left>Pozdravljeni

Moji kanarčki se neprestano praskajo

Ali lahko dobijo bolhe?

Če ja, kako jih naj zdravim?

Hvala za vaš odgovor

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Pozdravljeni,

Da, kanarčki lahko imajo parazite, priporočljivo je, da enkrat mesečno zdravite ptice, kletko in dno gnezd.

Nasvidenje!

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

hvala! Poskusil bom najti, kar je potrebno, da to popravim!

nasvidenje

Maryline
9 sporočila
maryline fr

Pozdravljeni, svoje kanarčke lahko zdravite z anti-parazitarnim sredstvom (na primer Frontline v kapalki), sicer morate uloviti vsakega od svojih kanarčkov posebej za zdravljenje, z eno kapljico za vratom (tako kot to počnemo z našimi psi). Imam čivave kot pse, ta trik, ki sem ga prejel od vzreditelja kanarčkov, se mi je zdel praktičen. Poleg tega imam leseno voljero, kar privlači uši, kot kaže. Zaenkrat ni ničesar za obžalovati.

se vidimo kmalu

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

hvala Maryline, to je dobra ideja, ker prah ni očiten!

Vendar se sprašujem, kje bom to našel v pipeti?

Se vidimo kmalu

Maryline
9 sporočila
maryline fr

Na internetu ali v trgovini za male živali lahko najdeš pipete znamk Frontline, Advantix ali druge. Izberi tiste, namenjene najmanjšim velikostim, ker so cenejše. V škatli jih je pogosto 4, odvisno od znamke. In z eno samo lahko že brez težav obdelaš več kanarčkov.

Osebno imam 2 čivavi, zato kupujem pipete za male pse pod 4 kg

Vzemite si čas za iskanje, ker so razlike v cenah ... neverjetne!!!

Se vidimo kmalu

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

hvala!

SYLVIE
9 sporočila
sylvie fr

radikalno s pipeto, pa še veliko bolj praktično! še enkrat hvala in lep vikend!

Hélène
1 sporočila
hélène fr
Pozdravljeni, dal sem eno kapljico s pipeto, kot je navedeno, na vrat moje kanarčke in zdaj povsod krvavi.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo