Učenje čistoče pri mladičku zajca

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Ayoub
1 sporočila
ayoub fr
Evo, moj mož in jaz sva včeraj kupila bebe kunčico pritlikavko, ki je zelo mirna in družabna. Za označitev svojega ozemlja je povsod pustila kakce, kar je normalno, zato sem ji danes zamenjala steljo. Radi bi jo pustili na prostosti, vendar je najin dveletni sin nepredvidljiv in trmast, zato bom poskušala prepričati moža, da jo damo v najino spalnico, da bo lahko spala v svojem tipiju, ki sem ji ga kupila, saj je zaenkrat samo v svoji kletki (pa še na sprehodu po dnevni sobi, ko se otrok igra na svojem koncu). Težava je, da sem med čiščenjem njene kletke danes postavila steljo samo v majhno hišico, ki je v njeno kletko, in ne po ostalem delu, da bi ji pomagala razumeti, kje naj opravlja potrebe. Vendar pa se je zadrževala in nič ni storila, dokler nisem ponovno razporedila stelje po celem dnu kletke (skoraj 2 uri), in takrat je začela pospešeno prebavljati. Težava je, da sedaj dela kakce povsod... celo v svojo posodo s hrano in meče seno tam, kjer opravlja potrebe, nato pa ga je. Rada bi ji kupila stranišče z rešetko, da ne bi umazala svojega tipija, ko bo začela spati notri in ko bo imela popolno svobodo v najini spalnici. Ampak sprašujem se, če ni morda še premlada, da bi bila čista, in če ji s straniščem ne bom morda nenamerno povzročila, da se bo zadrževala še bolj, poleg tega jo mali včasih stresa, čeprav včasih zna biti nežen in ji da kakšno crkljanje. Torej, kako naj poskrbim, da bo čista? Ali naj počakam, vendar izven kletke ne opravlja potreb nikjer, niti na nas.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo