Vprašanja, razprave o izdelkih Vrbov tunel za glodavce

100% stranke

priporočam ta izdelek

16 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Nadège
1 sporočila
nadège fr
Pozdravljeni, Ali je največji tunel velik 10 x 30 cm ali 20 x 30 cm? Navedene dimenzije niso enake glede na to, ali gledamo opis (10x30) ali 3 cene (20x30). Hvala.
Anne
2 sporočila
anne fr
Pozdravljen največji, tisti za zajca, meri 20x30 cm. Notranji premer je približno 17 cm.
Anne
2 sporočila
anne fr
20x 38 cm in ne 20x 30, žal
corinne
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, ali je premer tunela 10 cm notranji premer? Če da, kakšen je zunanji premer, prosim? Rad bi ga uporabil za dostop mojih ptic med dvema kletkama, vendar moram poznati zunanji premer, saj so vratca mojih kletk velikosti 12,5 cm x 13 cm.
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
pozdravljeni, moj tunel ima premer 20 cm. in dejansko je 20 cm, merjeno na zunaji strani. Predvidevam, da je enako tudi za tistega s premerom 10 cm. Je relativno gibek, morda lahko tukaj tudi vi z njim manipulirate. Lep pozdrav, Nathalie
Roxane
5 sporočila
roxane fr
Pozdravljeni, ali bi bil tunel s premerom 10 cm dovolj za dve podgani? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta bo premajhen za podgane, svetujemo vam, da vzamete večjo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Gabriella
1 sporočila
gabriella fr
Ali je ta tunel primeren za ovna?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za ovnega zajca boste morali naročiti največjo razpoložljivo velikost. Premer znaša 20 cm, kar je bolj primerno. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Sara
1 sporočila
sara fr
Pozdravljeni, vidim dva različna odgovora v zvezi z zajci. Ali se ta tunel na koncu prilagaja pritlikavemu zajcu? Če ne, ali imate drugačne reference predorov iz naravnih materialov za pritlikavega zajca? Hvala za vaš odgovor, S spoštovanjem
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Premer največjega modela je 15 cm, vanj lahko vstopi standardna velikost pritlikavega zajca. Vendar pa ni priporočljivo, da ga grize. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
anna
5 sporočila
anna fr
Pozdravljeni, imam 6 1/2 mesecev starega pritlikavega kunčka, ki je dosegel svojo odraslo velikost. Ali lahko grize to brez nevarnosti in kakšno velikost mi svetujete?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek ne bo primeren za vašo Toy zajčico. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Dorinne
2 sporočila
dorinne fr
Pozdravljeni, Katero velikost naj izberem za degua?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, priporočamo vam to referenco: 31404. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
JULIETTE
1 sporočila
juliette fr
ali je primeren za pritlikavega zajčka?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Predor za morski prašiček bi moral biti primeren za vašega pritlikavega zajčka, če je "klasične" velikosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo