Vprašanja, razprave o izdelkih Travniški tunel gnezdo za glodalce

100% stranke

priporočam ta izdelek

13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Zahia
1 sporočila
zahia fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je referenca 29836 tunel s prve slike ali je to gnezdo in če je gnezdo, bi rad izvedel referenco tunela. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da vam olajšamo izbiro, so bile reference dodane na fotografije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Fabrice
2 sporočila
fabrice fr
Imate morda ekvivalent za podgano?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, lahko se odločite za to vrsto tunela.https://www.zoomalia.com/animalerie/tunnel-aux-cereales-et-petales-fourre-au-foin-3-tailles-p-21792.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Fabrice
2 sporočila
fabrice fr
zdravo, bi bila 2. referenca primerna za podgano?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti predori bodo za podgane preozki.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Franck
1 sporočila
franck fr
Pozdravljeni!!!♥ Želel bi ga kupiti, vendar se bojim, da si bo moj hrček (roborovski) poškodoval oko zaradi trave, ki štrli ob strani, zato bi rad dobil nasvet glede te težave... HVALA ;-)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne skrbite, ti izdelki so namenjeni glodavcem in so varni. Če pa vas skrbi, lahko vedno odrežete del, ki štrli, da boste bolj mirni.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Philippe
2 sporočila
philippe fr
Katera referenca ustreza tretji sliki, prosim? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je enostavno gnezdo za hrčke s premerom 10 cm. Lepo pozdravljeni, Ekipa Zoomalia
melissa
1 sporočila
melissa fr
Pozdravljeni :-)Referenca 29836 ustreza kateri sliki prosim (prva, druga ali tretja)? Kakšna je višina gnezda prosim?Lep pozdravMélissa
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Ta referenca se bolj ujema s fotografijo 2 in meri približno 8cm višine.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
LAURENCE
1 sporočila
laurence fr
Naravni element! Toda iz česa je ta izdelek točno narejen? Res sem na drugih spletnih mestih videl podobne izdelke, izdelane iz timotejke, vendar moj sin ima hudo alergijo na travo timotejko, zato želim poznati natančno sestavo tega izdelka, preden ga namestim. Udobje hrčka bo verjetno moralo iti za zdravjem mojega sina!!
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,na žalost ta članek vsebuje Latovščico.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo