Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
franck
Pozdravljeni Emeline,
po preverjanju nisem našel nobenih navedb o taurinu, kar me preseneča, saj se mi zdi za mačje brikete to nujno.
po preverjanju nisem našel nobenih navedb o taurinu, kar me preseneča, saj se mi zdi za mačje brikete to nujno.
1 sporočila
lionel
bežite te brikete! glejte facebook skupino opozorilo briketi true instinct
1 sporočila
emeline
Pozdravljeni, ali v briketih True Instinct vsebujejo taurin? Hvala.
1 sporočila
annie
Briketi, ki se jim morate izogniti zaradi zgodbe z onesnaženimi vrečkami, zaradi katerih sem imel smolo, da sem naletel nanje – moji mački so zelo zboleli, hude gastritise so imeli s krvjo, in ker ne morem najti briketov, ki bi jih res radi jedli, sem se odločil, da bom poskusil še enkrat, ker pred to zgodbo je šlo vse zelo dobro – kako zelo sem se motil, po petnajstih dneh spet bruhanje in driska, znamka, ki se ji morate izogniti, če želite ohraniti vaše mačke v dobrem zdravju.
2 sporočila
benoit
Pozdravljeni, od katere starosti lahko dajem te brikete? Imam dve mački main coon, stari 4 in 7 mesecev. Hvala
1 sporočila
daniel
Ne vem, oprosti.
1 sporočila
amandine
Pozdravljeni, prav tako imam 2 maine coona in od njunih 3 mesecev jima dajem True Instinct piščanca 0% žit. 2 leti in 4 mesece za oba in imam dva velika dojenčka, ki tehtata več kot 10 kg
1 sporočila
ingrid
Mačja vzrejališče, kjer sem posvojila svojega maine coona, mu je začelo dajati te piščančje brikete, takoj ko je bil dovolj star za uživanje briketov, in nadaljujem z dajanjem te znamke, vse je v redu :) zdaj je star 6 mesecev in je v odličnem zdravju