Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Tropica Substrate Hranljiva zemlja za akvarij

100% stranke

priporočam ta izdelek

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
valerie
8 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni, ali je ta tla tehnična tla? hvala
Séverine
1 sporočila
séverine fr
Pozdravljeni! Ne, gre za nekakšno zemljo, ki se postavi pod gramoz.
Evelyne
1 sporočila
evelyne fr
Pozdravljeni, to je ekvivalent izdelka Aquabasis Plus Proflora od JBL, to je substrat, ki se ga položi pod gramoz
Candyce
2 sporočila
candyce fr
Pozdravljeni, zanimalo bi me, kako dolgo ta zemlja zdrži v akvariju, prosim?
ENORA
2 sporočila
enora fr
Pogosto ni potrebna menjava substrata. Osebno ga imam že nekaj časa in ga še nisem zamenjal, pa moje nove rastline rastejo zelo dobro in tudi stare
Joël
1 sporočila
joël fr
Zdravo, ali mi lahko, prosim, poveste, ali je treba Tropica substrat sprati ali ne? Hvala lepa.
Daniel
1 sporočila
daniel fr
Pozdravljeni. To je prst, ali izpiraš prst za svoje lončnice? Ne, mislim, da ni potrebno, uporabi ga takega, kot je...
DAVID
2 sporočila
david fr
Pozdravljeni, ne, ni potrebno izpirati, je kot zemlja.
Serge
1 sporočila
serge fr
Ne, postavi se neposredno na dno akvarija s plastjo peska ali kremena na vrhu. Majhen nasvet: ločite obe plasti z mrežo (plastično) vrsto proti komarjem po celotni površini. Korenine jo bodo brez težav prebile, vendar to prepreči, da bi ob odstranjevanju ali premikanju rastline na površino prišla zemlja in "umazala" vodo.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo