Vprašanja, razprave o izdelkih Trixie Igrača za mačke Race & Scratch

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Chantal
3 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, postavljam isto vprašanje glede igre Trixie Igrača za mačke. Igro imam že 1 leto, ki je še vedno brezhibna, potrebno bi bilo zamenjati samo obrabljeno karton. Ali prodajate nadomestne kartone? Če bi lahko odgovorili, prosim, z da ali ne, ker sem videl, da oseba, ki je vprašala pred mano, že mesece ni dobila nobenega odgovora!! Drugače, kakšen je smisel vaše rubrike "Vprašanja"?? Hvala Lep pozdrav
Sophie
28 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,

Naročilo nadomestne kartonske plošče lahko oddate na tej povezavi: https://www.zoomalia.com/animalerie/trixie-plaque-griffoir-o22cm-p-64593.html

Lep pozdrav,
Sophie iz Zoomalia
Chantal
3 sporočila
chantal fr
Hvala za vaš odgovor, vendar je zamenjava, ki ste jo predlagali, premera 22 cm in se nanaša na igračo stezo 3. Potrebujem polnilo premera 33 cm za drugo igračo. Ampak se mi zdi, da jih vi ne prodajate, kar je škoda, ker brez srednjega praskalnika igrača ni več uporabna.
Sophie
28 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni, ponujeno polnjenje je res tisto, ki ga je navedel dobavitelj za igračo Race & Scratch na temo.Lep pozdrav,Sophie iz Zoomalia
Chantal
3 sporočila
chantal fr
Pozdravljeni, na podlagi vašega drugega odgovora Sophie K. sem kupila predlagano polnjenje. Vendar ko sem jo prejela, je šlo za polnjenje s premerom 22 cm, ki ga ni možno pritrditi, saj je premajhno za to igračo, kot sem že omenila, je bilo potrebno polnjenje s premerom 32 cm, ki ga VI NE PRODAJATE!! Zelo sem razočarana!! Lep dan!
Sophie
28 sporočila
sophie fr
Pozdravljeni,
Dobavitelj mi je potrdil, da je https://www.zoomalia.com/animalerie/trixie-plaque-griffoir-o22cm-p-64593.html res združljiv. Lahko za preverjanje z naše strani pošljete svojo številko naročila (začetne igrače), da preverimo, ali ni bilo nanjo opravljenih sprememb?
Lep pozdrav, Sophie iz Zoomalie
Justine
1 sporočila
justine fr
Živijo, namesto da bi kupil celoten komplet, ali obstaja samo karton?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo