Vprašanja, razprave o izdelkih Nagobčnik Baskerville Ultra tog črni

84% stranke

priporočam ta izdelek

57 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Thérèse
1 sporočila
thérèse fr
Pozdravljeni, oklevam med dvema velikostma nagobčnika za svojo nemško ovčarko, ki tehta 33 kg. Gobec je dolg 10 cm, obseg gobca pa 25 cm. Katero velikost mi priporočate?
Marion
1 sporočila
marion fr
Pozdravljeni, katero velikost bi izbrali za avstralskega ovčarja, med številkama 3 in 4? Hvala.
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, ne vem, če vam bo to pomagalo, ampak moj ameriški staff ima velikost 4…
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
Pozdravljeni, imam Jack Russell terierja. Kakšno velikost bi moral imeti, glede na to, da sem izmeril njegov gobec od dna oči do konca smrčka in imam 7,5 cm? Hvala vnaprej.
Nathalie
4 sporočila
nathalie fr
Zame bi bil za vtikač jack primeren velikost 2
Pauline
1 sporočila
pauline fr
Pozdravljeni, katero velikost naj izberem za svojega pitbulla, starega 1 leto in težkega 25 kilogramov? Hvala.
cecile
4 sporočila
cecile fr
Velikost 3
Dominique
1 sporočila
dominique fr
Pozdravljeni, imam šest mesecev starega flat coated prinašalca, ki je nekoliko uničevalen, kadar nas ni doma. Njegov gobec je dolg 25 cm in širok 9/10 cm. Seveda bo še naprej rasel. Kakšna velikost bi bila najprimernejša zanj? Hvala
cecile
4 sporočila
cecile fr
Velikost 3. Nikoli pa ne smete psa nagobčiti brez nadzora! Lahko bi se poškodoval. Raje uporabite transportni boks kot uto, ki jo zaprete v vaši odsotnosti (ne več kot 3/4 ure).
MARTINE
1 sporočila
martine fr
pozdravljen dominique, zame je bilo pri bokserju, staremu 10 mesecev, ampak na koncu nisem uporabil nagobčnika. odločil sem se za transportni boks, ker je ponoči večinoma uničeval! vse je šlo dobro, čeprav je bila prva noč nekoliko težka. Lačal je in jokal več kot 3 ure. ampak sem zdržal in zdaj je super.
cecile
4 sporočila
cecile fr
Strinjam se, tudi jaz sem vse svoje pse vzgojil na ta način
stephanie
1 sporočila
stephanie fr
zdravo, imam samca cane de corso z obsegom gobca 33 in dolžino 8, katero velikost naj izberem, hvala
Anne
1 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, glede na dimenzije gobca vašega psa, bi priporočil velikost 5. To je velikost, ki sem jo kupila za svojega anatolskega ovčarja, ki ima enak obseg gobca kot vaš, in je popolna. Pomembno je, da postopoma privajate svojega psa na nošenje nagobčnika (oglejte si vodiče na YouTubu), saj je to pomembno za njegovo sprejetje. Zelo sem zadovoljna s svojim nakupom glede modela in velikosti.
Carole
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni,Imam Jack Russella.Obseg gobca 19 cmDolžina gobca 6 cmKatero velikost nagobčnika priporočate?Hvala za vašo pomoč.
nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Velikost 2, imam križanca parson terierja, ki je tehnično med velikostjo 2 in 3 in 3 je veliko prevelika, srečno
CYNTHIA
4 sporočila
cynthia fr
Pozdravljeni :) Imam nemškega ovčarja, ki tehta 48 kg, ima obseg gobca 31 cm in dolžino 12 cm. Katero velikost naj izberem? Enako velja za mojega dobermana, ki ima obseg gobca 29,5 cm in dolžino 13 cm. Najlepša hvala za vaš odgovor.
Leisly
1 sporočila
leisly fr
Pozdravljeni, imam rottweilerja, ki ima 32 cm obsega gobca in 11 cm dolžine. Katero velikost mi priporočate? Velikost 5 ali 6? Hvala
Sarah
1 sporočila
sarah fr
Po mojem mnenju bi vzel številko 6, imam 5 in 6 za svojega osebja/boulama in 5 je premajhna. Bolje je, da je preveliko kot premajhno, in jo spodaj vstaviti v ovratnico + zgoraj pritrditi tudi v ovratnico (imam starejšo različico s kavljem na vrhu, ne vem pa za to)
Alycia
1 sporočila
alycia fr
Pozdravljeni, imam tudi Rottweilerja in jaz sem vzel velikost 6. Poleg tega se nagobčnik lahko prilagodi po meri. V navodilih piše, da se ob potopitvi v vročo vodo omehča in takrat se lahko oblikuje po velikosti, ki je popolna za vašega psa. Preizkusil sem to in deluje zelo dobro.
François
1 sporočila
françois fr
Pozdravljeni, imam samca boksarja, ki ima očitno 30 cm obseg gobca. Katero velikost naj vzamem, hvala. Želel bi si sliko, da bi vedel, kje izmeriti dolžino vratu, ker kjerkoli vzamem meritev, ne najdem ničesar, kar bi ustrezalo.
Melissa
1 sporočila
melissa fr
Pozdravljeni, zame sem izbral velikost 3 za border collie, ki je nagnjen k agresiji do sosedov in pri delu s čredo, in sem zelo zadovoljen. Ne more ga odstraniti, lahko pije in laja, kot želi.
lynda
1 sporočila
lynda fr
Pozdravljeni. Kupila sem Baskervillovo nagobčnik velikosti 4 za svojega avstralskega ovčarja. Z lahkoto mu ga nadenem, vendar ga v nekaj sekundah odstrani s tacami. Ali moramo zgornji del nagobčnika pritrditi na ovratnico, saj je pritrjen le spodnji del? Imate kakšno rešitev, ki bi mi jo lahko svetovali?
Régis
1 sporočila
régis fr
bil sem izjemno razočaran nad tem nagobčnikom. Resnično ne razumem, kaj zadovoljni kupci vidijo na njem. Neprijetno ga je namestiti. Pes ga odstrani, kadar koli želi. Povsod so trakovi, ki psa motijo itd. ... Na prodaj na leboncoin
maire
2 sporočila
maire fr
Moj je odrasel flamski govedar (samec); nagobčnik velikosti 3 je pritrjen na njegov ovratnik: najprej mu nadenem ovratnik, potem nagobčnik tako, da njegov smrček pravilno vstavim vanj, in vrvico nagobčnika potegnem za njegova ušesa ter zaskočim z zaponko in PREDVSEM NAMESTIM VARNOST tako, da rahlo zdrsne čez hrapavost, da ga ne more odstraniti.
Danielle
1 sporočila
danielle fr
Imam belgijskega ovčarja malinoja in ta nagobčnik si ga odstrani z udarcem šape, zato je trenutno pospravljen v omari.
kathy
1 sporočila
kathy fr
Pozdravljeni, ali je pritrditev za zapiranje nagobčnika plastična ali kovinska? Lep pozdrav
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Pritrdilni element je iz plastike.
maire
2 sporočila
maire fr
Pritrdilni del je iz trde plastike!
Sylvie
1 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, imam 5 let staro staffi samico, obseg gobca 24, obseg vratu 41 in dolžina gobca približno 10. Ali bi bila velikost 2 združljiva? Hvala vnaprej.
Sandrine
2 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, imam šestletno amstafsko psičko, ki ji številka 2 ustreza glede nagobčnika. Vendar pa, kar nisem opazil, je zaponka pod gobcem, v katero je vstavljen ovratnik, premajhna. Amstafi imajo širok vrat, in mislim, da manjka traku (predzadnja luknja) in morda bi se sčasoma lahko raztrgal.
Rose
2 sporočila
rose fr
Pozdravljeni, za standardnega American Bullyja, katero velikost nagobčnika bi mi priporočili? Velikost 5 ali 6? Razmišljal sem o številki 5
Mélissa
2 sporočila
mélissa fr
Je precej velik. Za nemškega ovčarja s težo 30 kg je bila velikost 4 prevelika in mu je odprla vrh gobca ...
Chloé
2 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, mislim, da je velikost 5 več kot dovolj, še posebej, ker imajo buldogi kratek gobec... Imam križanko staforda in ji za informacijo nataknem številko 3... Dober nakup!
Alain
1 sporočila
alain fr
Vzel sem T 6 za rott in je zelo velika!
Baptiste
4 sporočila
baptiste fr
Imam XL bullyja, ki ima 5 mesecev in tehta 30 kg. Trenutno se ji prilega velikost 5, če pa ima vaš bully večjo glavo, raje izberite velikost 6, da bo udobno, sicer je velikost 5 v redu.
Alexandra
5 sporočila
alexandra fr
Kupil sem velikost 5 za mojega ameriškega staforda težkega 30 kg in nagobčnik je malce prevelik, torej bodisi številka 4 bodisi 5.
lolita
1 sporočila
lolita fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, katero velikost izbrati za mojega psa, mešanca stafforda, razdalja od smrčka do oči 9 cm, obseg gobčka 31 cm, obseg vratu 43 cm. V dvomih sem med velikostjo 3 in 4. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam velikost 4, bolje je, da ni pretesno v svoji nagobčniku. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
Chloé
2 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, imam psa mešanca stafa, nosi velikost 3, ker je številka 4 preširoka... še posebej, ker ima precej kratek gobec! Majhen nasvet: na del, ki je v stiku z vrhom gobca, prilepim obliž. Plastika ima ostre robove, ki ji navadno porežejo kožo...
Mélodie
1 sporočila
mélodie fr
Vzel sem velikost 4 za mojega stafforda, vendar ima širino vratu 53 cm in večjo gobec kot vaš pes.
Stéphanie
1 sporočila
stéphanie fr
kakšne velikosti nagobčnika potrebujem za jack russella
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da bi izbrali najprimernejšo velikost nagobčnika za vašega psa, je potrebno izmeriti njegov gobec in se nato sklicevati na podrobne ujemanja velikosti, ki so opisane v opisu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
isabelle
1 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni,

Za to nagobčnik naj se velikost gobca meri od konca gobca do višine oči, kajne? Gre za dva cockerja, ki sta postala agresivna drug do drugega. Med velikostjo 1 in 2 se ne morem odločiti.

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, če gre za angleške cocker španjele, bo ustrezala velikost 3. Za ameriške cocker španjele bo prav velikost 2. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
alison
1 sporočila
alison fr
Dober večer, imam 9 mesecev starega staffija, katera velikost bi ustrezala?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da izmerite gobec vašega psa in preverite opis, da izberete najprimernejšo velikost. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, Ali je velikost 4 primerna za nizozemskega ovčarja? Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, to bo ustrezalo za nizozemskega ovčarja. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
patrick
2 sporočila
patrick fr
Pozdravljeni, za mojega šestmesečnega beaucerona sem izbral velikost 5, ali je to prava velikost ali bi moral izbrati 4? Poleg tega čakam na ponovno založitev, hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost 5 bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
melany
2 sporočila
melany fr
Pozdravljeni, kdaj mislite, da boste imeli nove razpoložljivosti?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta artikel je trenutno naročen pri našem dobavitelju. Naslednja dostava je predvidena v začetku julija. Če bomo ta izdelek res prejeli, bo označen kot "na zalogi".

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Morgane
1 sporočila
morgane fr
Dober večer, koliko časa bo potrebno, da ponovno oblikujemo zalogo nagobčnikov velikosti 4 (za mešančka med bulterierom in dalmatincem)
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, žal gre za izdelek, ki je dolgotrajno razprodan. Trenutno vam žal ne moremo sporočiti datuma razpoložljivosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Miloud
1 sporočila
miloud fr
Kakšna je velikost malinois psa, prosim hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, za Malinois-a boste potrebovali velikost 4. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Alex
2 sporočila
alex fr
Popolnoma se strinjam.
Alex
2 sporočila
alex fr
https://mysocksfr.com/

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo