Vprašanja, razprave o izdelkih Trava za male živali
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
helene
Pozdravljeni, ali lahko ruskim hrčkom dajemo ta zelišča?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to zelišče lahko ponudite svojemu hrčku, vendar ga boste morali postopoma navaditi, da mu ga ne puščate na voljo, da se izognete prebavnim težavam. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
2 sporočila
sacha
Ali bi to ustrezalo za hrčke?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, da, ta trava je primerna za majhne glodavce in zajce. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
lucas
s 100 g koliko "kvadratnih centimetrov lahko vzgojim? Prav tako bi rad uredil vrt v kletki, imate ideje, kako urediti zemljo, da ne bo gnila (plast po plast, npr. plast kamnov potem zemlja itd ... )
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Na žalost vašemu povpraševanju ne moremo ugoditi. Trava za majhne druge vrste hišnih živali je v posodi, ki je za to posebej zasnovana, glede ostalih informacij pa ne vemo.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
2 sporočila
marine
Ali je trava primerna za ruskega hrčka?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ta izdelek je običajno priporočljiv za zajce.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
catherine
Pozdravljeni, ali je potrebno dodati še zemljo? Lep pozdrav, Cathy
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ne, potrebno ga bo samo zalivati.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
1 sporočila
aurelie
živjo. Ali je treba vsak dan zalivati???? ker jaz sem zdaj zalivala že 4 dni in nič ne vzide. mi smo ga malo zalivali vsak dan
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, potrebno je vsakodnevno zalivati (vendar ne preveč) in postaviti posodo na svetlo in ogreto mesto. Potrebno je počakati, da trava zraste. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie