Vprašanja, razprave o izdelkih Prevozni zaboj VOYAGER za pse in mačke

100% stranke

priporočam ta izdelek

60 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Coralie
8 sporočila
coralie fr
Pozdravljeni,
kakšna bi bila idealna velikost za dva meseca starega mladička zlate prinašalke? To bi bilo za njegovo prvo vožnjo z avtomobilom, da ga prinesem domov, kasneje bom vzela večjo velikost, vendar kakšna velikost je potrebna, da bo na svojem prvem potovanju varen?
Hvala
Laura
2 sporočila
laura fr
Pozdravljeni, kakšno velikost priporočate za samico border collieja? Poleg tega, mi lahko posredujete notranje dimenzije priporočene kletke?
Eloane
1 sporočila
eloane fr
Pozdravljeni, osebno imam samico španjela, ki tehta približno 20 kilogramov, izbrala sem velikost L in je popolna
Laura
2 sporočila
laura fr
Hvala za te informacije! Okleval sem med velikostjo M in L!
Virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni. Pravkar smo prejeli naš transportni zaboj v formatu XL za našega psa, vendar dno ni ravno, je to normalno? Najlepša hvala.
Mickael
1 sporočila
mickael fr
Pozdravljeni, ali je mogoče naročiti posodo za hrano za to prenosno kletko? Hvala
VIVIANE
3 sporočila
viviane fr
zdravo, bila je ena s škatlo
Véronique
1 sporočila
véronique fr
Pozdravljeni, katero velikost mi priporočate za prevoz bokserja težkega 30 kg? Hvala za vaš odgovor ☺️
Marine
1 sporočila
marine fr
Pozdravljeni, moj pes je "majhen model" zlatega prinašalca težak 25 kilogramov, velikost L kletke je popolna. Imam križanca malinois, ki tehta 36 kilogramov, velikost L je premajhna. Svetujem, da se usmerite v velikost XL.
Lise
1 sporočila
lise fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije tečajev vrat, prosim?
Chloé
3 sporočila
chloé fr
Zdravo Sklicevala sem se na sporočilo, da kletke niso več skladne z normativi, ali mi lahko kdo to potrdi?
Marion
5 sporočila
marion fr
Delam za prevoznika za živali in potrjujem, da kletka ni več skladna s standardi, ker nova norma Iata zahteva, da vse rešetke za prezračevanje ne smejo imeti odprtin večjih od 2,5 cm x 2,5 cm za pse in 1,9 cm x 1,9 cm za mačke. To vključuje vse odprtine, vključno s stranskimi, ki so, kot lahko vidimo, širše od zahtevanih dimenzij, kar zahteva besedilo Knjige o prevozu živali po Iata. Vse dokumente sem poslal Zoomaliji, ki dokazujejo, da te kletke niso več skladne s standardi, in moja stranka je lahko dobila povračilo za svojo kletko zaradi predstavljenih besedil. Ne razumem, zakaj Zoomalia še vedno ni odstranila omembe "norma Iata" kljub mojim e-poštam in dokazom...
Laurie
2 sporočila
laurie fr
Ni namreč v skladu s standardi IATA. Če potujete z letalom, ki zahteva standard IATA, ali s prevoznikom za živali, boste zavrnjeni.
Laurie
2 sporočila
laurie fr
To namreč ni v skladu s standardi IATA. Če gre za potovanje z letalom, ki zahteva upoštevanje standardov IATA, ali prevoz z živalmi, boste zavrnjeni.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Prevozna kletka Zolia VOYAGER je zasnovana tako, da ustreza trenutnim standardom IATA. Vendar pa se predpisi glede prevoza živali lahko razlikujejo od ene letalske družbe do druge (tako kot dimenzije ročne prtljage, ki so specifične za vsako družbo). Zato vam močno svetujemo, da se vnaprej obrnete na letalsko družbo, ki operira na vašem letu, da se seznanite z njihovimi pravili glede prevoza živali. Nekatere družbe zahtevajo vijake ali kabelske vezice za maksimalno varnost. Vijaki so namenjeni pritrditvi spodnjega in zgornjega dela kletke skupaj, medtem ko kabelska vezica omogoča blokado vrat. Ta opomba je bila dodana v podatke o izdelku prevoznih kletk. Hvala za razumevanje :) Želim vam lep dan, Lep pozdrav, Aurore iz Zoomalia
Marion
5 sporočila
marion fr
Draga Aurore iz Zoomalije, Zdi se, da moje prejšnje sporočilo ni bilo razumljeno, pravilnik Iata velja za vse letalske družbe. Če letalska družba še vedno sprejema te kletke, je to njena napaka. Letalske družbe so namreč veliko bolj pozorne med nadzori v območju tovora / tovornega prometa, lahko se zgodi, da je letalska družba na potniški strani slabo obveščena o predpisih (znano je, da ne vedo, kaj počnejo in so slabo usklajene) poročila so bila narejena! Vendar ponavljam, da morajo letalske družbe spoštovati standarde Iata, prenehajte govoriti, da je po standardih, ker ni, če vaš dobavitelj to trdi, ni sploh obveščen ali pa deluje v slabi veri! LAR (Live Animal Regulation) o regulaciji prevoza živih živali Iata je bil zasnovan z določenim namenom, in sicer zagotavljati skladnost s standardi in predpisi! Tukaj lahko pes ali mačka potisne svojo šapo ali smrček skozi stranske odprtine v paniki in bo poškodovan. Edino, kar letalske družbe običajno dodajajo, so vezalne trakove za zapečatenje vrat, in oni zagotavljajo te vezalne trakove. Medtem ne oklevajte in mi povejte imena letalskih družb, ki sprejemajo te kletke, da bi lahko prijavili Iata neskladnost z predpisom in s tem uvedli kazen za zadevno letalsko družbo. Poročilo bo prav tako predano glede izdelkov, ki nosijo njihovo oznako, vendar ne izpolnjujejo trenutnih standardov. Lahko ponovno pošljem besedilo, po potrebi dokazujem, da te kletke ne izpolnjujejo veljavnih standardov od januarja 2023. Niso letalske družbe tiste, ki odločajo, kaj je v skladu s standardi, temveč letalski organi. Lep pozdrav.
Marion
5 sporočila
marion fr
In tudi vijaki so obvezni pri IATA, lahko pa prav tako pošljem besedilo nazaj
Chloé
3 sporočila
chloé fr
Pozdravljena Marion, mi lahko posredujete seznam znamk kletk, ki ustrezajo novim standardom IATA? Hvala za vaš odgovor
Xu
1 sporočila
xu fr
Zame je to grozno :( Kupil sem ga 29. 6. 2023, in stran z opisom je omenjala 'IATA standard za pse in mačke', vendar zdaj ni več 'IATA standarda'. Kako lahko vrnem izdelek in dobim povračilo? Ta izdelek sem kupil pred nekaj dnevi le zato, ker je bilo navedeno, da ustreza standardom IATA....
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljena Chloé, tukaj je odgovor glede Iata kletk: Sporočilo vam pošiljam v kopiji: Pravzaprav je prevozna kletka Zolia VOYAGER zasnovana tako, da ustreza trenutnim IATA standardom. Vendar pa se lahko določbe o prevozu živali razlikujejo od ene letalske družbe do druge (kot na primer za dimenzije ročne prtljage, ki so specifične za vsako družbo). Zato vam močno priporočamo, da se predhodno obrnete na letalsko družbo, ki opravlja vaš let, da spoznate njihove predpise glede prevoza živali. Nekatere družbe zahtevajo vijake ali zapenjalne trakove za največjo varnost. Vijaki so namenjeni pritrditvi spodnjih in zgornjih delov kletke skupaj, medtem ko zapenjalni trak blokira vrata. Ta opomba je bila dodana na strani člankov prevoznih kletk. Hvala za vaše razumevanje :) Lep dan vam želim, S spoštovanjem, Aurore iz Zoomalie
Chloé
3 sporočila
chloé fr
Pozdravljeni, po končno opravljenem nakupu izdelka. Slike na spletnem mestu ne ustrezajo prejetemu modelu. Dobili smo res odprtine rešetke velikosti 25mm na vsaki strani, vključno z bočnimi. Zato bi morale ustrezati IATA standardom. Za preizkusiti.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Med prevoznimi sredstvi, kjer je prinašanje hišnega ljubljenčka najbolj omejeno, je letalo na prvem mestu. Zato morajo biti dimenzije kletke zadostno velike, da lahko vaš pes ali mačka stoji brez dotikanja stranic prevoznega zabojnika. Prav tako mora imeti možnost, da se lahko enostavno obrne ali spremeni položaj. Nazadnje mora biti prevozna kletka trdno zaprta. Zato ima kletka za pse in mačke VOYAGER dvojni sistem zaklepanja: s plastičnimi zapahi in tudi z vijačnim sistemom. Prevozna kletka Zolia VOYAGER je zasnovana tako, da ustreza pričakovanjem nekaterih letalskih družb. Vendar pa se pravila o prevozu živali lahko razlikujejo od ene letalske družbe do druge (kot so na primer dimenzije prtljage za kabino, ki so specifične za vsako družbo). Zato vam močno priporočamo, da se predhodno obrnete na letalsko družbo, ki opravlja vaš let, da bi izvedeli njihova pravila glede prevoza živali.
Lep pozdrav,
Aurore iz Zoomalia
ALIZÉE
1 sporočila
alizÉe fr
Pozdravljeni, katero velikost izbrati za odraslega avstralskega ovčarja težkega 25 kg, prosim?
guillaume
3 sporočila
guillaume fr
Velikost L!
Gwenaëlle
1 sporočila
gwenaëlle fr
Pozdravljeni, je že kdo potoval s to kletko pri letalski družbi Corsair? Očitno so nekatere letalske družbe bolj zahtevne kot druge.
Dorothee
1 sporočila
dorothee fr
Spoštuje norme IATA, nobena letalska družba vam je po navadi nima pravice zavrniti
CAROLE
1 sporočila
carole fr
Pozdravljeni, ta škatla je v skladu s predpisi, vendar vam svetujem, da bodite pozorni na notranje dimenzije. Nedavno sem jo kupil in je prekratka, vračilo pa me stane več kot škatla sama.
CORINNE
1 sporočila
corinne fr
Pozdravljeni, Da, brez težav sem potoval s podjetjem Air Corsica z zabojem L dne 30. 3. 2023. Zaboj ne sme presegati 115 cm. Zahtevo je treba oddati 3 dni pred odhodom za dovoljenje kapitana. Nato je treba plačati letalsko vozovnico za svojo žival (60 evrov) na let.
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Priporočam ti velikost XL!
Marion
5 sporočila
marion fr
Ne, ta kletka ni v skladu z aktualnimi IATA standardi (2023). Zoomalia je bila obveščena in mora spremeniti svoje liste ter povrniti denar nekaterim strankam, ki so jim letalske družbe zavrnile prevoz! IATA predpisi morajo biti spoštovani s strani VSEH letalskih družb, vse morajo upoštevati LVR (knjigo pravilnikov o prevozu živih živali), vendar nekatere družbe niso natančne glede trenutne zakonodaje, temveč stare. Vendar pa ste lahko prepričani, da te kletke ne ustrezajo novi regulativi, saj morajo biti razmiki med mrežami 25 mm x 25 mm za pse in 19 mm x 19 mm za mačke, medtem ko stranske mreže teh kletk ne ustrezajo novi regulativi. Uporabljajo izraz IATA standard, čeprav ne izpolnjujejo vseh pogojev, da bi se tako imenovali. Imam besedilo iz LVR IATA, ki dokazuje, da so te kletke zastarele. Zoomalia je obveščena in mora poskrbeti za odstranitev tega naziv. Ne pustite se zavesti.
Adeline
2 sporočila
adeline fr
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče dobiti notranje dimenzije kletke L, da bi lahko izbrali preprogo za notranjost? Hvala vnaprej.
SANDRINE
1 sporočila
sandrine fr
Pozdravljeni, 38 x 55 cm notranjosti
Mafalda
1 sporočila
mafalda fr
Pozdravljeni, BrusselsAirlines mi sporoča, da mora biti žival med potovanjem ustrezno preskrbljena s hrano in vodo, vendar ta kletka vsebuje samo eno posodo in ne vidim, da bi jo lahko kupil posebej.
Anne
2 sporočila
anne fr
Pozdravljeni, na spletnem mestu ne najdem več notranjih dimenzij. Ali mi lahko kdo poda dimenzije za škatlo M, prosim? Hvala vnaprej!
Agnès
1 sporočila
agnès fr
Pozdravljeni, škatla velikosti M z notranjimi dimenzijami = širina: 46 cm, dolžina: 63 cm, višina: 42 cm
Marie-helene
1 sporočila
marie-helene fr
Pozdravljeni, kako zaklenete vrata? Za potovanje z letalom hvala.
ELISABETH
1 sporočila
elisabeth fr
Pozdravljeni, lahko zaprete škatlo s pomočjo vezic. Na vrhu mreže (vrata) na plastificiranem delu sta 2 majhni luknji, da lahko v mrežo vstavite vezico. Za odprtje vrat jih je potrebno odrezati.
Fleur
1 sporočila
fleur fr
Integrirani sistem vrat preprečuje živali, da bi jih odprla. Naše tri mačke smo prepeljali v treh različnih kletkah. Nismo dodali ničesar drugega. Niso odprle vrat.
Marie
2 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, ne najdem notranjih mer zaboja velikosti XL, prosim? Lep pozdrav
severine
1 sporočila
severine fr
Velikosti so: Višina 61 cm, Širina 68 cm, Dolžina 90
aymeric
1 sporočila
aymeric fr
pozdravljeni, kateri model kolesa je združljiv s tem modelom skupaj z njihovim nosilcem?
Pierre-jean
1 sporočila
pierre-jean fr
Kako izvesti vračilo izdelka? Hvala.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ukvarjala se bom z vašo zahtevo za vračilo. Obveščam vas, da je zakonski rok za odstop od pogodbe 14 dni. Imate možnost ustvariti bon za odstop neposredno na sledenju vašega naročila. Kljub temu vam lahko povsem pošljem potrdilo po elektronski pošti, če mi sporočite številko naročila + referenco/e artikla(-ov), ki so predmet vaše zahteve. V pričakovanju vašega odgovora. Lep pozdrav, Madeline
William
1 sporočila
william fr
Pozdravljeni, pri izbiranju velikosti sem v dvomih, moj pes meri. Višina 59 cm (v sedečem položaju) Dolžina 65 cm (od smrčka do začetka repa) Širina 20 cmTeža je med 9 in 10 kgRazmišljal sem o velikosti L, vendar nisem prepričan. Mi lahko prosim pomagate? Lep pozdrav
Anne
2 sporočila
anne fr
Priporočal bi vam, da na spletni strani dobro preverite notranje dimenzije "talne površine" in se ne zanašajte na zunanje dimenzije (vsaj kar se tiče velikosti psa). Izbral sem precej premajhno kletko, misleč, da so zunanje dimenzije pomembnejše. Ampak vam ne morem bolj pomagati, saj je moj pes veliko manjši ;)
chantal
3 sporočila
chantal fr
Živjo, za belgijskega ovčarja malinois sem vzel velikost XL. Pes mora lahko stati pokonci v kletki.
Martine
1 sporočila
martine fr
Trdna prenosna kletka, malo težka, vendar dobro izdelana. Popolna za mačko, ki se lahko v njej udobno usede in tudi perfektno poleže. Za psa je potrebno, da lahko sedi brez da bi se glava dotikala stropa kletke in da se lahko tudi brez težav uleže. Samo pomisliti moramo na svoje udobje, če bi morali potovati v kletki in to uporabiti za našo žival.
David
2 sporočila
david fr
Kakšne pasme je ta pes?
Sonia
1 sporočila
sonia fr
V velikosti M je popolna s kolesi in za dva velika mačka, ki se dobro počutita v njej. Nakupa ne obžalujem, še posebej zaradi cene, ki je v primerjavi z živalskimi trgovinami zelo ugodna. Priporočam to prenosno kletko
Michèle
1 sporočila
michèle fr
škatla je precej velika, vendar PAZITE, ne kupujte koles, ker jih ni mogoče namestiti na velikost S. Zelo razočarana nad tem nakupom, ker je škatla zelo težka
David
2 sporočila
david fr
Mislim, da naj bi bilo to težko, da izpolni predpise letalskih družb. Imel sem druge, lažje zaboje in z njimi so bili problemi, ker so se upogibali. Včasih se zaboji dvigujejo z viličarjem. Večkrat sem potoval s psi in to je najboljši, kar sem jih kdaj uporabil. In cena je zelo dobra glede na kakovost.
STEPHANIE
1 sporočila
stephanie fr
Dolgo sem okleval glede velikosti škatle, ker imam velikega mačka, ki tehta 6 kg. Izbral sem velikost XS, vendar mi je žal, ker mu ni udobno. Pravkar sem naročil večjo velikost S, ki je priporočena za velike mačke, kot je mačka Maine Coon, in majhne pse, ki tehtajo od 5 do 15 kg. Upam, da bo tokrat ustrezalo.
Sandrine
1 sporočila
sandrine fr
Kupila sem ta prevoznik velikosti S za mojo mačko Maine Coon, trenutno tehta 5 kilogramov (1 leto in pol) in se bo še povečal. Ko moram k veterinarju, mu je udobno. Prevoznik je robusten. Sestavljanje je enostavno. Najpomembnejše je, da se moja mačka dobro počuti v svojem prevozniku. Zelo sem zadovoljna s tem nakupom.
sidi mohammed
2 sporočila
sidi mohammed fr
Pozdravljeni, izbral sem model velikosti S za mojo mačko, ki tehta več kot 6 kg, nakup je bil opravljen pred več kot dvema letoma, zelo je prostorna, če jo kdo najde težko, mu odgovorim, da to zagotavlja kakovost. Največja prednost tega modela je njegov sistem zapiranja rešetke, ki zagotavlja optimalno varnost med obiski pri veterinarju. Poleg te uporabe moja mačka obožuje dremati v njej. Zelo priporočam zaradi odličnega razmerja med kakovostjo in ceno.
Clotilde
1 sporočila
clotilde fr
Pozdravljeni, za svojega bengalskega mačka, ki tehta 7,5 kg, sem izbral velikost S, vendar me skrbi, da se bo letalski prevoznik zdel premajhen. Ali ste potovali s svojo?
Dominique
12 sporočila
dominique fr
Je super, a malo težka
Deborah
1 sporočila
deborah fr
Sponke se enostavno zapnejo, nato pa jih je treba samo enkrat potisniti, da se zaklenejo. To zagotavlja varnost, da ostane zaboj na mestu in se ne odpre. Menim, da so zelo uporabne.
Jean
2 sporočila
jean fr
Obstaja 7 črnih plastičnih predmetov - zakaj? Drugače pa se mi zdi zelo dobro - montaža je malo težavna, ampak je opravljena
AMYN
1 sporočila
amyn fr
Pozdravljeni, črni zamaški so potrebni, da bi vaša prevozna kletka bila sprejeta s strani letalskih družb. To je eden od pogojev za potovanje z vašo živaljo. Kar se tiče namestitve, sam sem jo našel precej enostavno.
Audrey
1 sporočila
audrey fr
Sklad je robusten. Naju dva mačka ne prenašata boksov in vsakič prisilita vrata. Ta model, certificiran za potovanja, končno zagotavlja dobro zaščito, saj je rešetka dobro zaprta. Namestitev je malo zapletena, vendar ko je sistem razumljen, je na mestu in se več ne premika.
estelle
1 sporočila
estelle fr
Res sem malo premišljevala o tem, kako ga sestaviti, ampak sem res zadovoljna s tem nakupom, ki ustreza standardom prevoza in zagotavlja optimalno varnost tako za žival kot za okolje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo